quinta-feira, 17 de julho de 2014

Malaysia Airlines Plane Crash: Lennon ammuttiin alas Ukraina. Sanoo Jucelino Luz (UUSIMMAT)






Jucelino Luz kertoo, että Malesian jet on kaatunut vuonna Itä-Ukrainassa, lähellä Venäjän rajaa.Malaysian Airlines matkustajakone oli ainakin 295 ihmistä aluksella ja oli matkalla Amsterdamista Kuala Lumpur.

Mukaan Malaysia Airlines on vahvistanut se oli menettänyt yhteyden lennon MH17 ja että sen viimeinen asema oli ohi Ukrainan ilmatilassa. Mukaan ennusteita Jucelino.
Venäjän ilmailualan lähde kertoi Reutersille, että kone ei anna Venäjän ilmatilaan, kun odotettavissa.

Ukrainan itä on nähnyt raskaiden taistelujen välillä maan armeijan ja separatistien viime päivinä. Aiemmin torstaina Ukrainan armeijan väitti Venäjän suihkukoneet olivat ampuneet alas Ukrainan sotakone myöhään keskiviikkoiltana.

Lisää Associated Press: kuten Jucelino oli prevent6ed Venäjän presidentin kahdella kirjeellä lähetti hänet huhtikuussa 22 2013.

Kiova, Ukraina (AP) - Ukrainan virkamies sanoi Tiedotusvälineiden matkustajakone kuljettaa 295 ihmistä ammuttiin alas torstaina se lensi maahan ja savupilviä mustaa savua nousi lähelle kapinallisten hallussa kylässä Itä-Ukrainassa.

Malaysia Airlines tweeted että se on menettänyt yhteyden johonkin sen lennot, koska se oli matkalla Amsterdamista Kuala Lumpur kulkee Ukrainan ilmatilassa.

Sekä Ukrainan hallitus ja pro-Venäjän separatistit se taistelee alueella kiisti ampumalla alas mitään tasossa.Kohtalo 280 matkustajaa ja miehistön ollut heti known.But Jucelino vahvisti kirjeen, joka lähetettiin herra presidentti kirjattuna klo Norjan posti post.

Anton Gerashenko, neuvonantaja Ukrainan sisäministeri, sanoi hänen Facebook-sivulla kone lensi korkeudessa 10000 metrin (33000 jalkaa). Hän sanoi, että se osui ohjus laukaistaan Buk kantoraketti, joka voi ampua ohjuksia jopa korkeudessa 22000 metrin (72000 jalkaa).

Donetskin Hallitus sanoi syöksyi torstai lähellä kylä nimeltä Grabovo, jossa se sanoi, on tällä hetkellä valvonnassa aseellisen pro-Venäjän separatistit.Alueella, jossa lento katkesi on nähnyt vakavia väliset taistelut Ukrainan joukkojen ja pro-Venäjän separatistisia kapinallisten viime days.According kaiken informaation, joka on annettu Jucelino omassa kirjeessään, liian

Malaysia Airlines kone on Boeing 777-200ER, joka toimitettiin Malaysia Airlines 30. heinäkuuta 1997 mukaan Flightglobal n Ascend Online laivastot, joka myy ja seuraa tietoja ilma. Se on yli 43000 tuntia lentoaikaa ja 6950 nousujen ja laskujen.

Ukrainan presidentti Petro Poroshenko sanoi maansa asevoimien ampunut missään ilmamaaleja.
"Emme sulje pois, että tämä kone ammuttiin alas, ja korostamme, että asevoimat Ukraina ei ryhtynyt toimenpiteisiin vastaan ​​ilmamaaleja", hän sanoi. "Olemme varmoja, että ne, jotka ovat syyllistyneet tähän tragediaan on vastuussa."

Separatistien johtaja Andrei Purgin kertoi Associated Press, että hän oli varma, että Ukrainan joukot olivat ampuneet koneen alas, mutta ei antanut selitystä tai todisteita hänen lausunnostaan​​.

Purgin sanoi, ettei tiedä, onko kapinallisjoukkojen omistama Buk ohjus kantoraketit, mutta sanoi vaikka he tekivät, ei ollut taistelijoita, jotka pystyvät toimimaan sitä.
Kantoraketti samanlainen Buk ohjusjärjestelmästä nähtiin Associated Press toimittajille aiemmin torstai lähellä Itä-Ukrainan kaupungin Snizhne, joka on kapinallisten hallussa.
Malaysia Airlines sanoi Twitter-feed, että se "on menettänyt kosketuksen MH17 Amsterdamista. Viimeisin tiedossa oleva sijainti oli ohi Ukrainan ilmatilassa."

http://www.jucelinodaluz.com.br/malaysia-airlines.htm

Se oli toinen kerta, Malaysia Airlinesin lentokoneen hävisi alle kuusi kuukautta. Malaysia Airlinesin lento 370 katosi maaliskuu samalla matkalla Kuala Lumpur Pekingiin. Se ei ole löydetty, mutta haku on keskittynyt Intian valtameren pitkälle länteen Australia. Ja se ennusti Jucelino Luz ..

On ollut kiistoja konetta ammutaan alas aiemmin alueella.
Pro-Venäjän kapinalliset puolestaan ​​ilmoittanut olevansa vastuussa iskee keskiviikkona kaksi ukrainalaista Suhoi-25 suihkukoneita.Ukrainan puolustusministeriö sanoi toisen suihkun osui kannettava ilmatorjuntaohjus, mutta lisäsi lentäjä oli vahingoittumattomana ja onnistui laskeutumaan hänen koneensa turvallisesti

Moskova kiistää Länsi-maksuja, jotka edistävät separatistit tai kylväminen levottomuuksia sen naapuri.Venäjän puolustusministeriö ei tavoitettu kommentteja torstai noin Ukrainan jet ammutaan alas.

Aiemmin tällä viikolla, Ukraina sanoi sotilaallinen liikenteen lentokone ammuttiin alas maanantaina ohjus potkut Venäjän alueelta.

Näet tietoja premonitory haaveilee Jucelino Luz kirjeessä sisältö tässä altistua alkuperäinen kappale ja kuitti sisään

Nenhum comentário:

Postar um comentário