quinta-feira, 31 de julho de 2014

Madeleine McCann - lausunto ja päivitykset

Madeleine McCann - lausunto ja päivitykset



Poliisi etsi seksuaalirikosrekistereihin kun kyseessä on pikku Madeleine kuitenkin haut ovat yhä sokeita ampumista laukausta kaikkialla ja joka päivä uusi tarina Madeleine, tietenkin, että tämä viaton tyttö ei siepattu, kuoli vahingossa ja ruumis oli piilossa siellä Portugalissa näkyviin.

Joka päivä sen jälkeen, kun katoaminen tyttö, syntyy kommentit sieppauksesta Niissä esiintyvät kaikki osissa maailmaa; seksuaalinen hyväksikäyttö; ryhmä pedofilian, ja se on noussut vuodesta kuoleman monet näistä aiheista ja kaikki ilman konkreettista ja uskottavaa ratkaisua, eli ei mitään varmaa. uusin kyseenalaistaa neljän epäillyn hallussa poliisiosasto Scotchland Yard koska ne on todettu tuloaan tapauksen tutkinta oli lukuisia julkaisuja tämän katoamisesta, mutta mitään concrete.It on kuin he eivät todellakaan halua tietää, kuka tappoi Madeleine McCann, koska yksi niistä valtava skandaali voi syntyä., Me kaikki tiedämme, että Portugalissa oli joitakin hyökkäyksiä vastaan tyttöjen ja yksi niistä tapauksista on noin 5 tyttöä Etelä-Portugalissa, jossa viaton Madeleine oli kadonnut
Pahoinpitelyt tapahtui vuosina 2004 ja 2006, Scotland Yard kertoo.


Poliisi tutkii katoamista British tyttö Madeleine McCannin Portugalissa vuonna 2007 ilmoitti jälleen etsien sukupuoli rikoksentekijä, joka hyökkäsi viisi tyttöä kirjoittamalla asuntojaan lomien aikana.
Talot sijaitsi Portugali alueella Algarve, etelässä, jossa Madeleine McCann katosi, ja he hoitivat lähinnä British perheitä, sanoi Scotland Yard.

Vuosien 2004 ja 2006 mies raiskasi viisi tyttöä 7-10 vuotta vanha, kun he olivat sängyssä. "Nämä ovat vakavia rikoksia, ja kukaan ei koskaan veloitettu heille. He tarvitsevat (...) voidaanko nämä rikokset liittyvät kadonneen Madeleine", sanoi poliisi Andy Redwood, joka johtaa tutkintaa. Tämäntyyppinen rikollisuus tapahtuu kaikkialla maailmassa., Ja sinun täytyy vain katsoa uutisia, jotka ovat täynnä tapauksia sieppauksesta, sukupuoli rikoksia ja urut myynti. Katso linkki:

http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105


Katso, tietenkin, että ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä tapahtui Madeleine McCann, koska tämä tyttö oli joutunut virhe suuria annoksia lääkettä, ja fyysinen väkivalta ja mukana piilossa ruumiin ruumis ja suunnitellut tämän katoamisesta kuin "kaappaus "kirjoitin kirjeitä ennen kuin se tapahtui ja minun precognitive unet olivat näytti suurimman osan, että asiat ja toistaiseksi on oikea, sanoo Jucelino.

Tämä tyttö oli uhri kahdesti: ensin huolimatta aggression kärsi vuonna 2007 ja toinen puute lisää teknisen tutkimuksen ja mitään deduktiivinen vain.

Tytön vanhemmat, McCanns, toteutetaan kampanja, jossa hänen isänsä toimii kaiken ja äiti tyttö aina laittaa pää alaspäin, vaikka he olivat luoneet verkkosivuilla kerätä varoja ja taloudellisia prosessi äskettäin Portugalin entisen Poliisi kuitenkin suurta kiinnostusta ne, kaikella kunnioituksella, se oli tietää, kuinka monta kirjaa myytiin Publishing Company, joka antoi tukea painos tämän puoleen ja pyytää tuomioistuimen Portugalissa määrä 1, 2 miljoonaa euroa. Sen sijaan pyytää "oikeus vastineeseen", jonka aiheuttamat vahingot väitetty kunnianloukkaus, suoraan sanotaan median eri puolilta maailmaa, ja aina ruokinta olematon thesis; Nyt, jos se olisi Brasiliassa, parista olisi haastanut luopumista pysty lapsi .. (Madeleine McCann)

   Minun näkökulmasta, ja käyttää minun oikeuksia sananvapauden, McCanns, suojeli kuningaskunnan etuja, että järjestelmä, jossa ei ollut mitään aikaa tutkinut niitä, se on mitä näyttää siis ottaa vastaan ​​vieraita Britannian suurlähettiläs Portugalissa kun he olivat alle mahdollista poliisitutkinta. Ja sitä paitsi, että lähes kuusi vuotta löytää Madeleine, koska he uskovat hän on siepattu ja on edelleen elossa ..

Tahattomasti tässä alistaa heitä tai syyttää niitä, kunnes nyt se tuntuu kauemmin kestää, sitä parempi voi olla heille, koska lahjoituksia ja kampanjan puolesta perheen (ilmeisesti uhrien tietyillä ehdoilla) - eikä viaton uhri Madeleine McCann - ovat vahvistunut viime vuosina tuella viranomaiset ja eräät mediatalot Englannissa.
Mutta nyt kerron etukäteen täällä, joskus ja jotenkin, tämä "sieppaus huijausta" puretaan, tietenkin, ja se on yksi suurimmista skandaaleista koskaan nähnyt maailmassa.

Olen varma, että rikolliset jäävät kiinni ja pidätetty joskus; ja älä pelkää kun todellinen nimet murhat keksiä: "yllätys kaksinkertaistetaan."
Salaisuus aiotaan avautua!
(On monia muita asiakirjoja, joita en voi paljastaa tässä)


Professori Jucelino Nobrega da Luz

http://www.jucelinodaluz.com.br/

Nenhum comentário:

Postar um comentário