quinta-feira, 31 de julho de 2014

Madeleine McCann - åsikt och uppdateringar

Madeleine McCann - åsikt och uppdateringar

Polisen söker en sexualförbrytare i fallet med lilla Madeleine, dock sökningarna är fortfarande blinda-bränning skott överallt och varje dag en ny historia om Madeleine, naturligtvis, att den oskyldiga flickan inte blev kidnappad, dödades av misstag och kroppen var gömd där i Portugal visas.

Varje dag efter försvinnandet av flickan, uppstår kommentarer kidnappning med framträdanden av alla delar av världen; sexuella övergrepp; grupp av pedofili, och det har vuxit fram sedan nedläggningen många av dessa ämnen och alla utan en konkret och rimlig lösning, det vill säga, inget bestämt. 's senaste ifrågasätter fyra misstänkta som innehas av polisen i Scotchland Yard eftersom de har att gå utredning av fallet hade många versioner för försvinnandet, men inget concrete.It är som de egentligen inte vill veta vem som dödade Madeleine McCann eftersom en av de stora skandal kan uppstå., Vi vet alla att i Portugal fanns det vissa attacker mot flickor och ett av dessa fall är ca 5 flickor i södra Portugal, där oskyldiga Madeleine hade försvunnit
Överfall inträffade mellan 2004 och 2006, säger Scotland Yard.


Polisen utreder försvinnandet av brittiska flickan Madeleine McCann i Portugal under 2007 meddelade återigen söker en sexualförbrytare som attackerade fem flickor som kommer in sina lägenheter under semestern.
Husen låg i Portugal regionen Algarve, i söder, där Madeleine McCann försvann, och de ockuperades mest av brittiska familjer, sade Scotland Yard.

Mellan 2004 och 2006 har man våld fem flickor 7-10 år gamla när de var i sängen. "Det här är allvarliga brott och ingen blev någonsin debiteras för dem. De behöver (...) om dessa brott är relaterade till försvinnandet av Madeleine," sade polismannen Andy Redwood, som leder utredningen. Denna typ av brott sker överallt i världen., Och du behöver bara titta på de nyheter som är laddade med fall av kidnappning, sexualbrott och försäljning orgel. Se denna länk:

http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105



 Titta, naturligtvis, det har ingenting att göra med vad som hände med Madeleine McCann, eftersom den här tjejen var offer för felet av höga doser av en medicin, och fysisk aggression och engagerade dolde kroppen av liket och planerade detta försvinnande som en "kapning "jag skrev brev innan det hände och mina prekognitiva drömmar hade visat mig mest av att saker och hittills är korrekt, säger Jucelino. 

Denna flicka var ett offer två gånger: först på trots angreppet i 2007 och den andra med en brist på en mer teknisk forskning och vad som helst bara deduktiv.

Flickans föräldrar, McCanns, genomfört en kampanj, där hans far driver allt och mor till flickan alltid lägger huvudet ner, även de hade skapat en hemsida för att samla in medel och finansiell process nyligen en före detta portugisiska polisen, dock stort intresse för dem, med all respekt, det var att veta hur många böcker såldes av Publishing som gav stöd av upplagan för att författare och be domstolen i Portugal, det belopp på 1, 2 miljoner euro. I stället för att begära att "rätten till genmäle" av skador som orsakats av det påstådda förtal, direkt som de säger i media från alla delar av världen, och alltid mata en obefintlig avhandling; Nu, om det var i Brasilien, detta par skulle bli stämd för att överge den inte barnet .. (Madeleine McCann)

   I min synvinkel, och med hjälp av mina rättigheter som yttrandefrihet, McCanns, skyddades av en brittiska intressen i detta system, som inte hade någon tid undersökt dem, det är vad som verkar därför för att ta emot besök från den brittiska ambassadören i Portugal när de var under eventuell polisutredning. Och förutom det, att nästan sex år att hitta Madeleine, eftersom de tror att hon har blivit kidnappad och fortfarande lever ..

Oavsiktligt här kuva dem eller anklaga dem tills nu verkar det som att ju längre det tar, kan det vara bättre för dem, eftersom de donationer och kampanj på uppdrag av familjen (uppenbarligen offer för vissa omständigheter) - och inte det oskyldiga offret Madeleine McCann - har stärkts under de senaste åren med stöd av myndigheter och vissa medier hus i England.
Men nu kommer jag att berätta i förväg här, en dag och på något sätt, kommer detta "bortförande hoax" demonteras, självklart, och det kommer att bli en av de största skandalerna någonsin sett i världen.

Jag är säker på att de kriminella kommer att fångas och arresterade en dag; och var inte rädd då sanna namn morden kommer upp: "överraskningen kommer att fördubblas."
Hemligheten kommer att utveckla sig!
(Det finns många andra dokument som jag inte kan avslöja här)


Professor Jucelino Nobrega da Luz

http://www.jucelinodaluz.com.br/

Nenhum comentário:

Postar um comentário