quinta-feira, 31 de julho de 2014

Madeleine McCann - Opinion & opdateringer

Madeleine McCann - Opinion & opdateringer



Politiet søger en sexforbryder i tilfælde af lille Madeleine dog søgninger er stadig blind-affyre skud overalt og hver dag en ny fortælling om Madeleine, naturligvis, at denne uskyldige pige ikke blev kidnappet, blev dræbt ved et uheld, og kroppen var skjult der i Portugal vises.

Hver dag efter forsvinden af pigen, der opstår kommentarer kidnapning med optrædener af alle dele af verden; seksuelt misbrug; gruppe af pædofili, og det har vist sig, siden lukningen mange af disse emner, og alle uden en konkret og plausibel løsning, dvs intet konkret. 's nyeste stiller spørgsmålstegn fire mistænkte indehaves af Police Department for Scotchland Yard, da de har været sammenføjning undersøgelse af sagen havde talrige udgivelser for denne forsvinden, men intet concrete.It er ligesom de ikke virkelig ønsker at vide, hvem der dræbte Madeleine McCann, fordi en af ​​dem kæmpe skandale kan opstå., Vi ved alle, at i Portugal var der nogle angreb piger og en af ​​disse sager er omkring 5 piger i det sydlige Portugal, hvor uskyldige Madeleine var forsvundet
Overfald fandt sted mellem 2004 og 2006, siger Scotland Yard.


Politiet undersøger forsvinden britiske pige Madeleine McCann i Portugal i 2007 annoncerede igen søger en sexforbryder, der angreb fem piger ind deres lejligheder i løbet af ferien.
Husene var placeret i Portugal regionen Algarve, i syd, hvor Madeleine McCann forsvandt, og de blev for det meste besat af britiske familier, siger Scotland Yard.

Mellem 2004 og 2006 mand seksuelt overfaldet fem piger 7-10 år gammel, da de var i sengen. "Det er alvorlige forbrydelser, og ingen nogensinde blev opkrævet for dem. De har brug for (...) om disse forbrydelser er relateret til forsvundne Madeleine," sagde politimanden Andy Redwood, der er leder af undersøgelsen. Denne type af kriminalitet sker overalt i verden., Og du har bare at se på nyheder, der er fyldt med tilfælde af kidnapning, sexforbrydelser og orgel salg. Se dette link:

http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105


Se, selvfølgelig, det har intet at gøre med, hvad der skete med Madeleine McCann, fordi denne pige var offer for fejl af høje doser af et lægemiddel, og fysisk aggression og involverede skjult liget af liget og planlagt denne forsvinden som en 'kapring "jeg skrev breve før det skete og min precognitive drømme havde viste mig mest af, at tingene, og hidtil er korrekt, siger Jucelino.

Denne pige var offer to gange: først på trods af overfaldet i 2007, og den anden af ​​en mangel på et mere teknisk forskning og noget kun deduktiv.

Pigens forældre, McCann, gennemført en kampagne, hvor hans far kører alt og mor til pigen altid sætter hovedet ned, selv de havde skabt en hjemmeside for at indsamle midler og økonomiske proces nylig en tidligere portugisiske politi, dog stor interesse for dem, med al respekt, det var at vide, hvor mange bøger blev solgt af Publishing Company, der gav støtte udgave til at forfatteren og spørge Domstolen i Portugal, det beløb på 1, 2 millioner euro. I stedet for at anmode om "ret til svar" af skader forårsaget af den påståede injurier, direkte som de siger i medierne fra alle dele af verden, og altid fodre en ikke-eksisterende afhandling; Nu, hvis det var i Brasilien, dette par ville blive sagsøgt for at opgive den ikke barn .. (Madeleine McCann)

   I mit synspunkt, og bruge min ret til ytringsfrihed, McCann, var afskærmet af en britisk interesser i det system, der ikke havde nogen tid undersøgt dem, er det, hvad der synes derfor at modtage besøg fra den britiske ambassadør i Portugal da de var under mulig politiets efterforskning. Og udover det, at næsten seks år finde Madeleine, da de mener, at hun er blevet kidnappet, og er stadig i live ..

Utilsigtet her kue dem eller beskylde dem indtil nu ser det ud som om det længere tid tager det, kan bedre være for dem, fordi de donationer og kampagne på vegne af familien (tilsyneladende ofre for nogle omstændigheder) - og ikke det uskyldige offer Madeleine McCann - har fået styrke i de seneste år med støtte fra myndighederne og nogle mediehuse i England.
Men nu vil jeg fortælle i forvejen her, en dag og en eller anden måde, vil denne "bortførelse hoax" afmonteres, naturligvis, og det vil være en af ​​de største skandaler nogensinde har set i verden.

Jeg er sikker på, at de kriminelle vil blive fanget og anholdt en dag; og ikke være bange, når de sande navne mordene komme op: "overraskelsen vil blive fordoblet."
Hemmeligheden vil blive udfolde sig!
(Der er mange andre dokumenter, som jeg ikke kan afsløre her)


Professor Jucelino Nobrega da Luz

http://www.jucelinodaluz.com.br/

Um comentário:

  1. Finansiering tilgængelig, Investeringsfinansieringsmuligheder 3%
    Brug for forretnings / personlig finansiering, finansiering af boligforbedring? Svar E-mail: ( Atlasloan@protonmail. ch ) for flere detaljer om at få et lån

    ResponderExcluir