quinta-feira, 17 de julho de 2014

Malaysia Airlines Flystyrt: Flight skudt ned over Ukraine. Siger Jucelino Luz (nyeste opdateringer)

http://www.jucelinodaluz.com.br/malaysia-airlines.htm


Jucelino Luz rapporterer, at en malaysisk jet er gået ned i det østlige Ukraine, nær den russiske grænse. Den malaysiske Airlines passagerfly havde mindst 295 mennesker om bord og var på vej fra Amsterdam til Kuala Lumpur.

Ifølge Malaysia Airlines har bekræftet det havde mistet kontakten med flyvningen MH17 og at dens sidste position var over ukrainsk luftrum. Ifølge forudsigelser Jucelino.
En russisk luftfartsindustrien kilde fortalte Reuters, at flyet ikke indtaste russisk luftrum, når forventet.

Ukraines østlige har set voldsomme kampe mellem landets militær og separatister i de seneste dage. Tidligere på torsdag, den ukrainske militær hævdede russiske jetfly havde skudt ned en ukrainsk krigsfly sent onsdag aften.

Mere fra Associated Press: som Jucelino havde prevent6ed Ruslands præsident ved to skrivelser sendt ham i april 22 i 2013.

Kiev, Ukraine (AP) - En ukrainsk embedsmand sagde til medier et passagerfly transporterer 295 mennesker blev skudt ned torsdag som det fløj over hele landet og faner af sort røg steg op i nærheden af ​​en rebel-held landsby i det østlige Ukraine.

Malaysia Airlines tweeted, at det mistede kontakt med en af ​​sine flyvninger, som det var på vej fra Amsterdam til Kuala Lumpur i ukrainsk luftrum.

Både den ukrainske regering og den pro-russiske separatister den kæmper i regionen nægtet at skyde nogen fly ned. Skæbnen for de 280 passagerer og besætningsmedlemmer var ikke known.But Jucelino bekræftet straks det brev, som blev sendt til Mr. President ved anbefalet på Norge mail indlæg.

Anton Gerashenko, rådgiver for Ukraines indenrigsminister, sagde på sin Facebook-side flyet fløj i en højde af 10.000 meter (33.000 fod). Han sagde, at det blev ramt af et missil affyret fra en Buk løfteraket, der kan affyre missiler op til en højde af 22.000 meter (72.000 fod).

Donetsk-regionen regering sagde et fly styrtede ned torsdag nær en landsby kaldet Grabovo, som det siges i øjeblikket er under kontrol af bevæbnede pro-russiske separatister. Den region, hvor flyvningen blev tabt har set alvorlige kampe mellem ukrainske styrker og pro-Rusland separatistiske oprørere i nyere days.According alle de informationer, der blev givet af Jucelino i sit eget brev, også

Malaysia Airlines fly er en Boeing 777-200ER, som blev leveret til Malaysia Airlines den 30. juli 1997 i henhold til Flightglobal s Ascend Online Flåder, der sælger og sporer oplysninger om fly. Det har mere end 43.000 timers flyvetid og 6.950 starter og landinger.

Ukraines præsident Petro Poroshenko sagde sit lands væbnede styrker ikke skyde på nogen luftbårne mål.
"Vi udelukker ikke, at dette fly blev skudt ned, og vi understrege, at de væbnede styrker i Ukraine ikke gribe ind over for eventuelle luftbårne mål," sagde han. "Vi er sikre på, at dem, der er skyldige i denne tragedie vil blive holdt ansvarlig."

Separatistiske leder Andrei Purgin fortalte The Associated Press, at han var sikker på, at de ukrainske tropper havde skudt flyet ned, men gav ingen forklaring eller bevis for hans redegørelse.

Purgin sagde, at han ikke vidste, om oprørsstyrkerne ejede Buk raketstyr, men sagde selv hvis de gjorde, havde der ingen krigere i stand til at betjene den.
En løfteraket svarer til Buk missil system blev set af Associated Press journalister tidligere torsdag nær den østlige ukrainske by Snizhne, som holdes af oprørerne.
Malaysia Airlines sagde sin Twitter-feed, at det "har mistet kontakt MH17 fra Amsterdam. Den sidste kendte position var over ukrainsk luftrum."

Det var anden gang, at en Malaysia Airlines fly gik tabt i mindre end seks måneder. Malaysia Airlines Flight 370 forsvandt marts mens undervejs fra Kuala Lumpur til Beijing. Det er ikke blevet fundet, men søgningen har været koncentreret i Det Indiske Ocean langt vest for Australien. Og det blev forudsagt af Jucelino Luz ..

Der har været uenighed om fly bliver skudt ned tidligere i regionen.
Pro-Rusland oprørere, i mellemtiden, påtaget sig ansvaret for strejker onsdag på to ukrainske Sukhoi-25 jetfly. Den ukrainske forsvarsministerium sagde den anden jet blev ramt af en bærbar overflade-til-luft missil, men tilføjede piloten var uskadt og det lykkedes at lande sit fly sikkert

Moskva afviser vestlige anklager, der støtter separatisterne eller såning uro i sin nabo. Det russiske forsvarsministerium kunne ikke nås for en kommentar torsdag om den ukrainske jet at blive skudt ned.

Tidligere i denne uge, Ukraine sagde en militær transport fly blev skudt ned mandag af et missil affyret fra russisk territorium.

Du kan se oplysninger om forvarsel drømme om Jucelino Luz i brevet indhold her afsløret af den originale kopi og modtagelsen i.

Nenhum comentário:

Postar um comentário