quinta-feira, 17 de julho de 2014

Malaysia Airlines Plane Crash: Fly skutt ned over Ukraina. Sier Jucelino Luz (SISTE OPPDATERINGER)

 http://www.jucelinodaluz.com.br/malaysia-airlines.htm

Jucelino Luz rapporterer at en malaysisk jet har krasjet i det østlige Ukraina, nær den russiske grensen. Den malaysiske Airlines passasjerfly hadde minst 295 mennesker om bord og var på vei fra Amsterdam til Kuala Lumpur.

Ifølge Malaysia Airlines har bekreftet det hadde mistet kontakten med flyet MH17 og at dens siste stilling var over ukrainsk luftrom., Ifølge spådommer om Jucelino.
En russisk luftfartsindustrien kilde sier til Reuters at flyet ikke gikk inn russisk luftrom når forventet.

Ukrainas øst har sett harde kamper mellom landets militære og separatister i de siste dagene. Tidligere på torsdag, hevdet den ukrainske militæret russiske jetfly hadde skutt ned et ukrainsk warplane sent onsdag kveld.

Mer fra Associated Press: som Jucelino hadde prevent6ed presidenten i Russland av to bokstaver sendte ham hos 22 april 2013.

Kiev, Ukraina (AP) - En ukrainsk tjenestemann sa til media et passasjerfly frakte 295 mennesker ble skutt ned torsdag da det fløy over hele landet og skyer av svart røyk steg opp i nærheten av en opprører-holdt landsby i det østlige Ukraina.

Malaysia Airlines twitret at det mistet kontakten med en av sine flygninger som det var på vei fra Amsterdam til Kuala Lumpur i løpet ukrainsk luftrom.

Både den ukrainske regjeringen og de ​​pro-Russland separatister at de kjemper i regionen nektet å skyte ned ethvert fly. Skjebnen til de 280 passasjerene og mannskapet var ikke umiddelbart known.But Jucelino bekreftet brevet som ble sendt til Mr. President rekommandert på Norge post innlegg.

Anton Gerashenko, en rådgiver til Ukrainas innenriksminister, sa på sin Facebook-side flyet fløy i en høyde på 10.000 meter (33.000 fot). Han sa at det ble truffet av en rakett avfyrt fra et Buk bærerakett, som kan skyte raketter opp til en høyde på 22.000 meter (72.000 fot).

Donetsk-regionen regjeringen sa et fly styrtet torsdag i nærheten av en landsby som heter Grabovo, som det sies er for tiden under kontroll av væpnede pro-russiske separatister. Regionen der flyet gikk tapt har sett alvorlig slåssing mellom ukrainske styrker og pro-Russland separatistiske opprørere i nyere days.According alle opplysninger som ble gitt av Jucelino i sitt eget brev, også

Malaysia Airlines flyet er et Boeing 777-200ER, som ble levert til Malaysia Airlines den 30. juli 1997, ifølge Flightglobal sin Ascend Online Flåter, som selger og sporer informasjon om fly. Den har mer enn 43.000 flytimer og 6950 avganger og landinger.

Ukrainas president Petro Poroshenko sa hans landets væpnede styrker ikke skyte på noen luftbårne mål.
"Vi kan ikke utelukke at dette flyet ble skutt ned, og vi understreke at Forsvaret i Ukraina ikke tok aksjon mot luftbårne mål," sa han. "Vi er sikker på at de som er skyldig i denne tragedien vil bli holdt ansvarlig."

Separatist lederen Andrei Purgin sier til The Associated Press at han var sikker på at ukrainske soldater hadde skutt ned flyet, men ga ingen forklaring eller bevis for sin uttalelse.

Purgin sa at han ikke vet om opprørsstyrker eide Buk rakettkastere, men sa selv om de gjorde det, det hadde ingen jagerfly stand til å operere den.
En bærerakett ligner på Buk missilsystemet ble sett av Associated Press journalister tidligere torsdag nær den østlige ukrainske byen Snizhne, som holdes av opprørerne.
Malaysia Airlines sier på sin Twitter-feed at det "har mistet kontakten av MH17 fra Amsterdam. Den siste kjente posisjon var over ukrainsk luftrom."

Det var andre gang at en Malaysia Airlines fly gikk tapt i mindre enn seks måneder. Malaysia Airlines Flight 370 forsvant i mars mens du underveis fra Kuala Lumpur til Beijing. Det har ikke blitt funnet, men søket er konsentrert i det indiske hav langt vest for Australia. Og det ble spådd av Jucelino Luz ..

Det har vært konflikter over flyene blir skutt ned tidligere i regionen.
Pro-Russland opprørere, i mellomtiden, tok på seg ansvaret for streik onsdag på to ukrainske Sukhoi-25 jetfly. Den ukrainske forsvarsdepartementet sa den andre jet ble påkjørt av en bærbar bakke-til-luft rakett, men lagt til piloten var uskadd og klarte å lande flyet sitt trygt

Moskva benekter vestlige avgifter som støtter separatister eller såing uro i sin nabo. Den russiske forsvarsdepartementet kunne ikke nås for kommentar torsdag om den ukrainske jet blir skutt ned.

Tidligere denne uken, Ukraina sa en militær transport fly ble skutt ned mandag av en rakett avfyrt fra russisk territorium.

Du kan se informasjon om premonitory drømmer om Jucelino Luz i brev innholdet her avslørt av den originale kopien og kvitteringen i.

Nenhum comentário:

Postar um comentário