quinta-feira, 17 de julho de 2014

Malaysia Airlines Flygplanskrasch: Flight sköts ner över Ukraina. Säger Jucelino Luz (senaste uppdateringarna)



Jucelino Luz rapporterar att en malaysisk jet har kraschat i östra Ukraina, nära den ryska gränsen. Den malaysiska Airlines passagerarplan hade minst 295 personer ombord och var på väg från Amsterdam till Kuala Lumpur.

Enligt Malaysia Airlines har bekräftat att det hade förlorat kontakten med flyg MH17 och att dess senaste position var över ukrainsk luftrum., Enligt förutsägelser av Jucelino.
En rysk flygindustri källa till Reuters att planet inte fyllt i ryskt luftrum när förväntat.

Ukrainas östra har sett hårda strider mellan landets militär och separatister under de senaste dagarna. Tidigare på torsdagen, hävdade den ukrainska militären ryska jetplan hade skjutit ner en ukrainsk stridsflygplan sent på onsdag kväll.

Mer från Associated Press: som Jucelino hade prevent6ed Rysslands president med två brev skickade honom i april 22 2013.

KIEV, Ukraina (AP) - En ukrainsk tjänsteman sade till media ett passagerarplan som bär 295 personer sköts ner torsdag som det flög över hela landet och plymer av svart rök steg upp i närheten av en rebell-höll by i östra Ukraina.

Malaysia Airlines twittrade att den förlorat kontakten med en av sina flygningar som det var på väg från Amsterdam till Kuala Lumpur över ukrainska luftrum.

Både den ukrainska regeringen och de pro-ryska separat den kämpar i regionen förnekade skjuta ner alla plan. Ödet för de 280 passagerarna och besättningen var inte omedelbart known.But Jucelino bekräftade brevet som skickades till Mr President med rekommenderat på Norge post inlägget.

Anton Gerashenko, en rådgivare till Ukrainas inrikesminister, sade på sin Facebook-sida planet flög på en höjd av 10.000 meter (33.000 fot). Han sa att det träffades av en missil avfyrades från en Buk launcher, som kan avfyra missiler upp till en höjd av 22.000 meter (72.000 fot).

Donetsk-regionen regeringen sade en plan kraschade torsdag nära en by som heter Grabovo, som det sägs för närvarande är under kontroll av väpnade pro-ryska separatister. Den region där flygningen förlorades har sett våldsamma slagsmål mellan ukrainska styrkor och pro-Ryssland separatistiska rebeller i senaste days.According all information som ges av Jucelino i sin egen bokstav, alltför

I Malaysia Airlines-planet är en Boeing 777-200ER, som levererades till Malaysia Airlines den 30 juli 1997 enligt Flightglobal s Ascend Online flottor, som säljer och spårar information om flygplan. Den har mer än 43.000 timmars flygtid och 6950 starter och landningar.

Ukrainas president Petro Poroshenko sade att hans lands väpnade styrkor sköt inte på några luftburna mål.
"Vi utesluter inte att denna plan sköts ned, och vi betonar att Försvarsmakten i Ukraina inte vidta åtgärder mot eventuella luftburna mål," sade han. "Vi är säkra på att de som är skyldiga i denna tragedi kommer att hållas ansvariga."

Separatist ledare Andrej Purgin berättade för Associated Press att han var säker på att de ukrainska trupperna hade skjutit ner planet men gav ingen förklaring eller bevis för hans uttalande.

Purgin sade att han inte visste om rebellstyrkor ägde Buk missillaunchers, men sa att även om de gjorde det, det hade inga fighters som kan arbeta den.
En launcher liknande missilsystemet Buk sågs av Associated Press journalister tidigare torsdag nära den östliga ukrainska staden Snizhne, som hålls av rebellerna.
Malaysia Airlines sade på sin Twitter-flöde att det "har förlorat kontakten med MH17 från Amsterdam. Det sista kända position var över ukrainska luftrum."

Det var andra gången som en Malaysia Airlines plan förlorades i mindre än sex månader. Malaysia Airlines Flight 370 försvann mars medan vägen från Kuala Lumpur till Peking. Det har inte hittats, men sökandet har koncentrerats i Indiska oceanen långt väster om Australien. Och det var förutsett av Jucelino Luz ..

Det har förekommit tvister om flygplan som skjutits ned tidigare i regionen.
Pro-Ryssland rebeller, under tiden, tagit på sig ansvaret för strejker onsdag på två ukrainska Sukhoi-25 jetplan. Den ukrainska försvarsdepartementet sade att den andra strålen blev påkörd av en bärbar surface-to-air missiler, men tillade piloten var oskadda och lyckades landa sitt plan på ett säkert sätt

Moskva förnekar västerländska avgifter som stöder separatisterna eller sådd oroligheter i grannlandet. Det ryska försvarsdepartementet kunde inte nås för en kommentar torsdag om den ukrainska stråle som skjuts ner.

Tidigare i veckan sade Ukraina ett militärt transportplan sköts ner Måndag av en missil avfyrades från ryskt territorium.

Du kan se information om förvarning drömmar om Jucelino Luz i bokstavs innehållet här exponeras av originalet och kvittot i.

http://www.jucelinodaluz.com.br/malaysia-airlines.htm

Nenhum comentário:

Postar um comentário