quinta-feira, 10 de julho de 2014

Ekte endring skjer når vi omfavne virkeligheten.

Ekte endring skjer når vi omfavne virkeligheten.

I dag vet vi klimasammenbrudd er den største utfordringen menneskeheten noensinne har stått overfor. Og vi vet at karbon forurensning er å klandre.

Men på Climate Reality, vi vet også at løsninger er rett foran oss. Vi kan skape en sunn, bærekraftig og velstående fremtid ved å gjøre en global overgang fra skitne fossile brensler til ren, fornybar energi som sol og vind, og planting av trær overalt.

Våre ledere er ikke til å gjøre det på egenhånd. Så vi lar millioner sammen for å gjøre dem, krevende endring med en kollektiv stemme så høyt og kraftfulle de har ikke annet valg enn å bidra til å forme den ren-energiframtid vi trenger.

Det er det som gjør Jucelino World Wide sterkere



/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

The Big Solution 

Vi vet at vi kan løse klima avbrudd ved å slå fra skitne fossile brensler til ren, fornybar energi.

Så hva er det som hindrer oss? Store forurensere - som politisk koblet olje-og kullselskaper - dumping karbon forurensning i atmosfæren, akselererende klimaendringer og gjør milliarder, mens resten av oss betale for å rydde opp i sine rotet.

Hva kan vi gjøre? Sette en markedspris på karbon og gjøre forurenserne betale de reelle kostnadene ved deres virksomhet, akkurat som alle andre bransjer. Når forurenserne betale for den skaden de gjør, de er oppfordret til å forurense mindre. I mellomtiden, rene teknologier som vind og solenergi bli enda mer overkommelige. Utslippene går ned og økonomien beveger seg fremover, slår en bærekraftig og fremgangsrik fremtid for oss alle. Vinn-vinn.



//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hva du kan gjøre 

Vi jobber mot en bedre morgendag, og det kommer til å ta for oss alle. Så i dag, inviterer vi alle til å bli en del av løsningen kultur som bruker deres innflytelsesrike kraft til å forandre verden. Og vi vil at du skal bli med oss​​.

Vi vet at det kommer til å ta for oss alle å handle sammen for å komme oss dit. Fungerende med hensikt. Fungerende i små store måter og, på nettet og i gatene. Det er derfor vi har forvandlet vår nettside til et knutepunkt for handling. Uansett hvem du er, hvor du bor, eller hvor mye tid og energi du har, kan du finne en handling her som vil hjelpe oss å komme ett skritt nærmere å redusere karbon forurensning.

Enten det er å lese forelesninger, og de ​​møter som bidrar til å bygge din bevissthet, dele et innlegg med dine venner og familie, signere en underskriftskampanje mot Big forurensere, eller organisere en klima presentasjon i samfunnet, vil dine handlinger ta denne bevegelsen framover. Vi kan skape en bedre fremtid, men bare hvis vi gjør det sammen.



//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Endring kultur, en diskusjon om gangen 

Når noe er viktig for oss, vi snakker om det med folk i våre liv. Med disse samtalene, bevissthet sprer seg, forståelse vokser, og til slutt kultur skift.

Mange mennesker fortsatt ikke forstå at klimaendringene påvirker våre daglige liv, fra den prisen vi betaler for dagligvarer til luften vi puster. Men den gode nyheten er løsningene er reelle og i vår rekkevidde. Det er opp til folk som deg å dele denne viktige nyheter og skape en kultur hvor vi alle jobber sammen for å drive en global overgang til fornybar energi. Men vi har ikke tid å kaste bort

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

La oss få til å fungere sammen. 

Du kan lage din gratis donasjon for Jucelino World Wide på $ 10 dollar opp, og kan betale med kredittkortet ditt, og slå en sponsor av vår teammedlem .. Bare (trykk) klikk knappen øverst paypall eller du kan sende direkte til Brasil Bank - Agency 0382 -4 cc 21488-4 av noen mengde du ønsker å gi som gratis donasjon.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  våre mål 
 











 





Jucelino World Wide, er ikke regjeringen, og enten tilknyttet noen religiøs eller politisk institusjon, ikke får finansiering eller direkte eller indirekte hjelp av frivillige organisasjoner eller politiske partier.
Det er ikke involvert i noen ulovlig handling, og heller ikke pretensjoner å forbedre gjennom verk og donasjoner.
Bare, det er rettet mot en gruppe med fokus på miljøvern og bevaring av alle menneskers liv og ingen direkte sammenheng med aktivister.
Hovedmålet er å bevare planeten, stoppe volden og fattigdommen i verden og sette sammen et verdenssenter for informasjon for å minimere problemene forårsaket av katastrofer over hele verden, hvor vi har tenkt å lage og gi tidlige advarsler i beskyttelse av menneskeheten.
Det er årsaken, hvorav folkelig deltakelse må heve økonomisk, ansatte og frivillige ressurser for gjennomføring av prosjektet.
Og bare vi kan oppnå ved hjelp av frivillige donasjoner og deltakelse.

Vi teller på deg til å bli med denne fantastiske sak!

Nenhum comentário:

Postar um comentário