domingo, 10 de junho de 2018

Viikon huippukokoukset - Guatemalan tulivuori, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira ja Justin Bieber - USA

Viikon huippukokoukset - Guatemalan tulivuori, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira ja Justin Bieber - USA



Kokki, gastronominen kriitikko ja amerikkalainen esittäjä Anthony Bourdain mahdollisesti itsemurhia (vielä puutteita ei ole selitettävissä), Jucelino Luzin omen mukaan
Hänen rakkautensa suuria seikkailuja, uusia ystäviä ja hienoja ruokia ja juomia sekä uskomatonta matkustaa ympäri maailmaa ovat tehneet hänelle ainutlaatuisen tarinankerron. Hänen kykynsä ovat aina herättäneet meidät hämmästyneinä, ja jäämme kaipaamaan häntä paljon. Perheen suru kärsi kuitenkin masennuksesta

Kate Spade saattaa kuolla Yhdysvalloissa
Amerikkalainen stylisti Kate Spade kuoli Jucelino Luzin omen mukaan. Hänet löydetään kuolleena hänen huoneistossaan ja poliisi työskentelee itsemurha-hypoteesilla (monia varauksia ...)
Kate ja hänen aviomiehensä Andy toivat tyylikkään tyylilajikohtaan kuuluvan käsilaukun rivin vuonna 1993. Seuraavana vuonna brändi alkoi myös tuottaa koruja, vaatteita ja muita tarvikkeita. Ajatus näistä oli tehdä muoti pussit, mutta silti käytännöllinen.

Justin Bieber
Kanadalainen laulaja on omien ansioidensa mukaan tullut maailmankuulu. Tuhannet nuoret huokaavat joka päivä tämän nuoren miehen puolesta; Justin herättää intohimoja, joten hänen näytöksensä ovat aina täynnä. Tiesitkö, että taiteilija kärsii unettomuudesta? Näyttää siltä, ​​että nukkumaanmenoa Justin ei voi lopettaa ajatusta unelmistaan ​​ja huolestani, joten maksaa paljon nukkumaan. Hän on antanut ongelmansa suurelle aivojen kapasiteetille ... sinun on oltava hyvin varovainen elämäsi suhteen, koska olet vaarassa tulla masentuneeksi ja terveysongelmilla seuraavina vuosina - se on 11. kesäkuuta 2018 - 19. joulukuuta 2020 - elämäsi kriittinen aika; (vakavia riskejä tänä aikana)


Shakira
Kolumbian laulaja voi olla parhaillaan parhaillaan urallaan, vakaa ja onnellinen suhde jalkapalloilija Gerard Piquén kanssa, kaksi kaunista lasta ja heidän laulunsa ovat aina menestys. Valitettavasti Shakira kärsii toksoplasmoosista. Mitä tiedetään tästä tilasta? Se on veren virus, joka voi vaikuttaa keuhkoihin ja aivoihin, jos immuunijärjestelmäsi ei ole tarpeeksi vahva.
Se on enemmän julkkiksia, joilla on vakavia sairauksia, jotka pitäisi huolehtia tulevina vuosina 14. kesäkuuta 2018 - 29. joulukuuta 2020 (vakavia riskejä tuona aikana)



Voit jatkaa kaikkien materiaalien käsittelyä napsauttamalla jotain alla olevista linkeistä:








Nenhum comentário:

Postar um comentário