domingo, 10 de junho de 2018

Veckans toppmöten - Guatemala Volcano, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira och Justin Bieber - USA

Veckans toppmöten - Guatemala Volcano, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira och Justin Bieber - USA



Kocken, matkritiker och amerikanska värd Anthony Bourdain eventuellt begått självmord (det finns luckor fortfarande oförklarade), enligt omen Jucelino ljus
Hans kärlek till stora äventyr, nya vänner och utsökt mat och dryck och den fantastiska världen resor gjorde honom till en unik story teller. Hans talanger har alltid gjort oss förvånade och vi kommer att sakna honom mycket. En familjedrogenhet led emellertid av depression

Kate Spade kan dö i USA
Den amerikanska stylisten Kate Spade dog, enligt omen av Jucelino Luz. Det kommer att hittas död i sin lägenhet och polisen arbetar med hypotesen om självmord. (Med många reservationer ...)
Kate och hennes make Andy lanserade den berömda raden av påsar med designerns namn 1993. Följande år, varumärket började också producera smycken, kläder och andra tillbehör. Tanken med de två var att skapa modeväskor, men fortfarande praktiska.

Justin Bieber
Den kanadensiska sångaren blev med sina egna meriter världsberömd. Tusentals ungdomar suckar varje dag för den här unga mannen; Justin väcker lust och så är hans shower alltid trångt. Visste du att konstnären lider av sömnlöshet? Det verkar som vid sänggåendet Justin inte kan sluta tänka på dina drömmar och problem, så det kostar en hel del sömn. Han tillskrivs sina problem till stor kapacitet i din hjärna ... måste vara mycket försiktig med ditt liv eftersom det körs risk att bli deprimerade och hälsoproblem under de kommande åren - dvs från den 11 juni 2018 December 19, 2020 - kritisk period för ditt liv (med allvarliga risker under denna period)


Shakira
Den colombianska sångaren kan för närvarande gå igenom det bästa tillfället i sin karriär, med ett stabilt och lyckligt förhållande med fotbollsspelen Gerard Piqué, två vackra barn och deras låtar är alltid en framgång. Tyvärr lider Shakira från toxoplasmos. Vad är känt om detta tillstånd? Det är ett virus i blodet som kan påverka lungorna och hjärnan om ditt immunsystem inte är tillräckligt starkt.
Det är fler kändisar med allvarliga sjukdomar som bör vara mycket omsorgsfullt under de närmaste åren mellan 14 juni 2018 och 29 december 2020 (med allvarliga risker under den perioden)



För att fortsätta lära sig, klicka på någon av länkarna nedan:








Nenhum comentário:

Postar um comentário