domingo, 10 de junho de 2018

Ukens toppmøter - Guatemala Volcano, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira og Justin Bieber - USA

Ukens toppmøter - Guatemala Volcano, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira og Justin Bieber - USA



Kokk, gastronomisk kritiker og amerikansk presentatør Anthony Bourdain har muligens begått selvmord (det er fortsatt hull som ikke kan forklares), ifølge omtale av Jucelino Luz
Hans kjærlighet til flotte eventyr, nye venner og utsøkt mat og drikke, og de utrolige reisene rundt om i verden har gjort ham til en unik historieforteller. Hans talenter har alltid gjort oss forbauset, og vi kommer til å savne ham mye. En familie tristhet led imidlertid av depresjon

Kate Spade kan dø i USA
Den amerikanske stilisten Kate Spade døde ifølge Jucelino Luz. Hun blir funnet død i leiligheten hennes og politiet jobber med selvmordshypotesen (med mange reservasjoner ...)
Kate og hennes ektemann Andy lanserte den berømte linjen håndvesker oppkalt etter stilisten i 1993. Følgende år begynte merkevaren også å produsere smykker, klær og annet tilbehør. Ideen til de to var å lage moteposer, men fortsatt praktisk.

Justin Bieber
Den kanadiske sangeren ble ved sin egen fortjeneste verdensberømt. Tusenvis av unge sukker hver dag for denne unge mannen; Justin våkner lidenskap og så hans show er alltid overfylt. Visste du at kunstneren lider av søvnløshet? Det ser ut til at ved sengetid Justin ikke kan slutte å tenke på drømmer og bekymringer, så det koster mye å sove. Han tilskrev hans problemer med den store kapasiteten til hjernen hans ... du må være veldig forsiktig med livet ditt fordi du er i fare for å bli deprimert og med helseproblemer i de neste årene, det vil si fra 11. juni 2018 til 19. desember 2020 - kritisk periode for livet ditt; (med alvorlige risikoer i denne perioden)


Shakira
Den colombianske sangeren kan for tiden gå gjennom det beste øyeblikket av karrieren, med et stabilt og lykkelig forhold til fotballspiller Gerard Piqué, to vakre barn og deres sanger som alltid en suksess. Dessverre lider Shakira fra toxoplasmose. Hva er kjent med denne tilstanden? Det er et virus i blodet som kan påvirke lungene og hjernen hvis immunsystemet ditt ikke er sterkt nok.
Det er flere kjendiser med alvorlige sykdommer som bør passe godt i de neste årene mellom 14. juni 2018 og 29. desember 2020 (med alvorlige risici i den perioden)



For å fortsette å lese alle spørsmål, klikk på en av koblingene nedenfor:







Nenhum comentário:

Postar um comentário