domingo, 10 de junho de 2018

Ugens topmøder - Guatemala Volcano, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira og Justin Bieber - USA

Ugens topmøder - Guatemala Volcano, Anthony Bourdain, Kate Spade; Shakira og Justin Bieber - USA



Kokken, mad kritiker og amerikansk vært Anthony Bourdain muligvis begået selvmord (der er huller stadig uforklaret), i henhold til varsler Jucelino Light
Hans kærlighed til store eventyr, nye venner og udsøgt mad og drikke og de fantastiske verden rejser gjorde ham til en unik historiefortæller. Hans talenter har altid gjort os forbavset, og vi vil savne ham meget. En familie tristhed led dog af depression

Kate Spade kan dø i USA
Den amerikanske stilist Kate Spade døde ifølge Jucelino Luz. Hun bliver fundet død i sin lejlighed, og politiet arbejder på selvmordshypotesen (med mange forbehold ...)
Kate og hendes mand Andy lancerede den berømte linje af tasker med designerens navn i 1993. Det følgende år, mærket også begyndte at producere smykker, tøj og andet tilbehør. Ideen om de to var at lave modeposer, men stadig praktisk.

Justin Bieber
Den canadiske sanger blev ved sine egne fortjenester verdensberømt. Tusinder af unge sukker hver dag for denne unge mand; Justin vækker lidenskaber og så hans shows er altid overfyldte. Vidste du, at kunstneren lider af søvnløshed? Det ser ud til, at ved sengetid Justin kan ikke stoppe tænke på dine drømme og bekymringer, så det koster en masse søvn. Han tilskrives deres problemer til den store kapacitet af din hjerne ... er nødt til at være meget forsigtig med dit liv, fordi det kører risiko for at blive deprimeret og sundhedsmæssige problemer i de kommende år - det vil sige fra juni 11, 2018 December 19, 2020 - kritisk periode for dit liv (med alvorlige risici i denne periode)


Shakira
Colombianske sangerinde kan være aktuelt at gå gennem den bedste øjeblik i hans karriere, med en stabil og lykkeligt forhold med fodboldspiller Gerard Piqué, to smukke børn og hendes sange altid at være en succes. Desværre lider Shakira fra toxoplasmose. Hvad er der kendt om denne tilstand? Det er en virus i blodet, som kan påvirke lungerne og hjernen, hvis dit immunsystem ikke er stærkt nok.
Det er berømtheder med alvorlige sygdomme, der skal tage sig af en masse i disse kommende år fra den 14. juni 2018 til 29 december 2020 (med alvorlige risici i denne periode)



For at fortsætte læringen klikker du på et af nedenstående links:








Nenhum comentário:

Postar um comentário