quinta-feira, 3 de agosto de 2017

Michael Jackson - todellinen tarina (osa 1)

Michael Jackson - todellinen tarina (osa 1)



Michael Jackson ei koskaan kuole mieleen ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuullut Michael Jacksonista, mutta kuka tietää, mitä hän aikoo tehdä? Ihailemaan häntä, ja myös hänen fanit, mutta tosielämässä hän on kuolleena, eli Michael Jackson kuoli. "

1) tuleeko hän takaisin?

Virallisesti Michael kuoli 25. kesäkuuta 2009, joka oli kardiorespiraalisen pidon uhri akuutin myrkytyksen jälkeen. Ja myös lääketieteellisen erehdyksen vuoksi, että olin sinä päivänä, eikä ole tehnyt mitään ennen pelastamista sen tavoin - eli se oli vahingossa jatkuva lääkitys - "jatkuva käyttö ...."
Vaikka on olemassa verkkoyhteisöjä, joiden tehtävänä on kerätä todisteita siitä, että kuolema on väärennetty. He uskovat, että Popin kuningas tekee edelleen voiton tavoin, mutta pop-kuningas on kuollut. Totuus on tämä ja sitä on vaikea kuulla, kun emme halua hyväksyä sitä.
2) Todisteet kadonneet - tietojen mukaan:

Ensimmäiset teoriat ilmestyivät laulajan talon kameroiden äänitteiden katoamisen myötä. Järjestelmä uudisti nauhat 24 tunnin välein. Los Angelesin poliisilaitos kopioi vain neljä minuuttia materiaalista, joka osoitti Michaelin saapumisen noin 0:30. Videon kuoleman ratkaisevista hetkeistä ei koskaan ilmestynyt. Se ei ilmesty, koska nauha todisti Michael Jacksonin murhan paikan päällä, joten nauha mursi osittain ihmisiltä, ​​jotka olivat kiinnostuneita hänen kuolemastaan. (Michael Jackson - tuolloin pop laulaja oli arvoltaan kuolleempi kuin elossa Ja täynnä velkoja maksaa, myös kärsivät vakavista terveysongelmista)
3) Kuolema viivästyi
Pelastusryhmä jo halusi julistaa hänet kuolleeksi kotonaan, mutta hänen lääkärinsä Conrad Murray vaati, että hänet vietiin sairaalaan, jossa kuolema virittyi vain klo 14:26. Ihmiset väittävät, että ruumis olisi vaihdettu elävän taiteilijan taistelussa kuolemaan. Kuitenkin keho, joka otettiin oli todellakin Michael Jackson, valitettavasti jo tappoi laiminlyönti hänen lääkäri, että jopa, tuomitsi oikeus.

Jatka lukemista klikkaamalla alla olevaa linkkiä:


Nenhum comentário:

Postar um comentário