quinta-feira, 3 de agosto de 2017

Michael Jackson - The Real Story (Del 1)

Michael Jackson - The Real Story (Del 1)



Michael Jackson vil aldri dø i tankene til folk som aldri har hørt om Michael Jackson, men hvem vet hva han skal gjøre? Beundre ham, og også hans fans, men i det virkelige liv, er han disembodied, det vil si, Michael Jackson døde. "

1) Kommer han tilbake?

Offisielt døde Michael den 25. juni 2009, et offer for kardiorespiratorisk anholdelse etter akutt stoffforgiftning. Og også for en medisinsk feil, for å være på den datoen og har ikke gjort noe før for å redde det som det burde - det var det en død ved en feil av fortsatt medisinering - "kontinuerlig bruk ...."
Selv om det er nettsamfunn dedikert til å samle bevis på at døden er blitt forfalsket. De tror at Popkongen fortsatt vil gjøre en triumferende retur, men popkongen er død. Sannheten er dette og vanskelig å høre når vi ikke ønsker å godta.
2) Beviset forsvunnet - ifølge opplysningene:

De første teoriene dukket opp med forsvinningen av opptak av kameraene til sangerenes hus. Systemet rewrote båndene hver 24. time. Los Angeles Police Department kopierte bare fire minutter av materialet, som viste Mikaels ankomst rundt klokka 0:30. Videoen av de avgjørende øyeblikkene av hans død oppsto aldri. Det virket ikke fordi tapen viste Michael Jacksons drap på stedet, så tapen ble delvis ødelagt av folk som var interessert i hans død. (Michael Jackson - på den tiden var popsanger verdt mer død enn han levde Og full av gjeld til å betale, også lider av alvorlige helseproblemer)
3) Død forsinket
Redningsgruppen ønsket allerede å erklære ham død i sitt eget hjem, men doktoren Conrad Murray insisterte på at han ble tatt til sykehuset, hvor døden bare ble offisieltgjort klokken 02:26. Folk hevder at liket ville ha blitt utvekslet med kunstneren, som fortsatt levde, for å bedra døden. Men kroppen som ble tatt var faktisk av Michael Jackson, dessverre, allerede drept av uaktsomhet fra legen hans, at selv ble dømt av justisen.

Fortsett å lese, klikk på linken nedenfor:




Nenhum comentário:

Postar um comentário