quinta-feira, 3 de agosto de 2017

Michael Jackson - den verkliga historien (Del 1)

Michael Jackson - den verkliga historien (Del 1)



Michael Jackson kommer aldrig att dö i sinnet hos människor som aldrig hört talas om Michael Jackson, men vem vet vad han ska göra? Beundra honom, och även hans fans, men i det verkliga livet, är han disembodied, det vill säga Michael Jackson dog. "

1) Kommer han att komma tillbaka?

Officiellt död Michael den 25 juni 2009, ett offer för kardiorespiratorisk arrestering efter akut substansförgiftning. Och också för ett medicinskt fel, för att vara på det datumet och har gjort någonting förut för att rädda det som det borde - det var det en död vid misstag av fortsatt medicinering - "kontinuerlig användning ...."
Även om det finns onlinemiljöer dedikerade till att samla bevis för att döden har blivit smidd. De tror att kungen av pop fortfarande kommer att göra en triumferande återkomst, dock är popens kung död. Sanningen är detta och svårt att höra när vi inte vill acceptera.
2) Beviset försvann - enligt upplysningar:

De första teorierna uppträdde med försvinnandet av inspelningar av kamerorna i sångarens hus. Systemet rewrote banden varje 24 timmar. Los Angeles Police Department kopierade bara fyra minuter av materialet, vilket visade Mikaels ankomst, runt 0:30. Videon om de avgörande ögonblicken i hans död framkom aldrig. Det föreföll inte på grund av att tecknet visade Michael Jacksons mord på plats, så bandet förstördes delvis av människor som var intresserade av sin död. (Michael Jackson - på den tiden var popsångaren värt mer död än han levde Och full av skulder att betala, som också lider av allvarliga hälsoproblem)
3) Dödsfördröjning
Räddningsteamet ville redan förklara honom död i sitt eget hem, men hans doktor Conrad Murray insisterade på att han skulle tas till sjukhuset, där döden endast var officiellt klockan 02:26. Människor hävdar att där skulle liget ha blivit utbytt med artisten, som fortfarande lever, för att bedröva döden. Men den kropp som togs var verkligen av Michael Jackson, tyvärr dödades redan av vårdslös vårdslöshet, som till och med dömdes av rättvisa.

Fortsätt läsa, klicka på länken nedan:




Nenhum comentário:

Postar um comentário