quinta-feira, 3 de agosto de 2017

Michael Jackson - den virkelige historie (Del 1)

Michael Jackson - den virkelige historie (Del 1)



Michael Jackson vil aldrig dø i sindet af mennesker, der aldrig har hørt om Michael Jackson, men hvem ved hvad han skal gøre? Beundre ham, og også hans fans, men i det virkelige liv, han er disembodied, det er, Michael Jackson døde. "

1) vil han komme tilbage?

Officielt døde Michael den 25. juni 2009, et offer for kardiorespiratorisk anholdelse efter akut stofforgiftning. Og også for en medicinsk fejl, for at være på den dato og ikke har gjort noget før for at redde det som det skulle - det var en død ved en fejltagelse af fortsat medicin - "kontinuerlig brug ...."
Selv om der er online-samfund dedikeret til at indsamle bevis for, at døden er blevet smedet. De tror, ​​at popkongen stadig vil gøre en triumferende tilbagevenden, men popens konge er død. Sandheden er dette og svært at høre, når vi ikke ønsker at acceptere.
2) Beviset forsvandt - ifølge beskrivelser:

De første teorier optrådte med forsvinden af ​​optagelser af kameraerne i sangerens hus. Systemet rewrote båndene hver 24 timer. Los Angeles Police Department kopierede kun fire minutter af materialet, hvilket viste Mikaels ankomst omkring kl. Videoen af ​​de afgørende øjeblikke i hans død syntes aldrig. Det viste sig ikke fordi båndet viste Michael Jacksons mord på stedet, så båndet blev delvist ødelagt af mennesker, der var interesserede i hans død. (Michael Jackson - på den tid var popsanger værd mere død end han levede og fuld af gæld til at betale, også lider af alvorlige sundhedsproblemer)
3) Død forsinket
Redningsholdet ønskede allerede at erklære ham død i sit eget hjem, men hans læge Conrad Murray insisterede på, at han blev taget til hospitalet, hvor døden kun blev officielt kl. 2:26. Folk hævder, at liget ville være blevet udvekslet med kunstneren, der stadig levede for at bedrage døden. Imidlertid var den krop, der blev taget, af Michael Jackson desværre allerede dræbt af hans læge forsømmelighed, at selv blev fordømt af justitiet.

Fortsæt læsning, ved at klikke på nedenstående link:



YOUTUBE:

Nenhum comentário:

Postar um comentário