domingo, 12 de março de 2017

Lahjoita ympäristön & ihmiseltä rahastoimattomaan joukkue

Lahjoita ympäristön & ihmiseltä rahastoimattomaan joukkue


Jucelino Luz syntyi Maringa -Paraná -Brasilia, vuonna 1960, kirjailija ja ympäristö protection's johtaja, ja hän lähettää kirjeitä ympäri maailmaa vapaasti yrittää pelastaa ihmisen elämää. Hänen varhainen elämä jaettiin elämän taistelussa tuhoaminen planeettamme, ja perheen Águas de Lindóia -S.P Brasiliassa. Vuonna 1980, hän lähetti ensimmäisen kirjeen Al Gore omaksua ympäristön syitä, ja on kertonut hänelle, että vuonna 1993 olisi Gore tulee 45. Yhdysvaltain varapresidentti, jossa tehtävässä hän toimi presidentti Bill Clinton vuoteen 2001. (Kuka Jucelino Luz sanoi, että myös olisi voittanut presidentinvaalit)
Jucelino Luz vapaasti luotu Jucelino maailman - jota hän kuvaa "molemminpuolisen voittoa tavoittelematon järjestö, joka on omistettu muuttuviin yleinen mielipide Brasiliassa ja ympäri maailmaa noin ratkaisun kiireellisyyttä ilmastokriisi" - ja on kantava voima maa, ja Jucelino Luz on lähettänyt kirjeitä vapaasti vuodesta 1969 hänen "lahja" Jumalan yrittää pelastaa ihmishenkiä
Hän on kirjoittanut, bestseller-kirjoja uhka ja ratkaisuja ilmaston lämpenemisen ,, ennakoivia unia, ja osoittaa hänen henkilökohtainen ilmiö koskee ihmisiä, jotka voimme muuttaa positiivisten tulevaisuuden ja aihe osin rakkaus, suoja, ja kirjaimia ennakoivia unia, joka on jo tullut yksi suosituimmista dokumenttielokuvan historiassa. Yksi hänen kirjassaan "Revelação II - paljastus II", debytoi yläosassa Japanin paras myyjä luettelosta, kun se julkaistiin toukokuussa 2007. Ja monet muut kirjat hänen tekijää.
Hänen toimiaan puuttua ympäristökysymyksiin, Jucelino Luz on saanut useita palkintoja.
"Jucelino Luz on jo pitkään ollut yksi maailman johtavista ympäristö- syistä ja koska pääasiassa selvänäkijä, joka auttoi monia ihmisiä hänen vapaasti kirjeet suojella ihmisiä ympäri maailman. Hän on luultavasti ainoa henkilö, joka on tehnyt eniten luoda enemmän maailmanlaajuista ymmärrystä toimenpiteet, jotka on hyväksyttävä. "

Miten tämä sivusto tapahtui
Sivusto käynnistettiin vuonna 2006 joukko vapaaehtoisia, ja on täysin työtä rahastoimattomaan joukkue. Joka tietää vaikeuksia ja taistelua Jucelino Luz auttaa ihmisiä omalla raha ponnisteluja. Lisäksi hänen tärkein työ, hän haluaa rakentaa paikka, jossa voi saada ulkomaiset ihmiset ilmaiset paikallispuhelut oleskelua vierailla Brasiliassa.
http://www.jucelinoluz.com.br/
Jucelino Luz halusi luoda sivuston julkistamaan monia ihania asioita, että julkkikset tekevät auttaa maailmaa. Toivomme auttaa hyväntekeväisyysjärjestöjä innostamalla niiden julkkis kannattajien fanit seurata niiden sankareita "esimerkki.
Yhdessä ominaisuudet Michael Jackson sai kirjeet Jucelino Luz pyytää häntä tekemään kappaleen ympäristön syitä ja jatkossakin hoitaa, ja se oli yllätys, kun hän teki, että kaunis kappale, päivittää ja kasvaa sivuston apua useiden muiden vapaaehtoisten pilkullinen maapallon ympäri.
Teemme kovasti työtä edistää hyväntekeväisyyteen, ja ei maksa kuuluisuuksia tai hyväntekeväisyysjärjestöt, joten työmme tukee tilauksia. Jos tämä sivusto on arvokas sinua, harkitse tilaus ja voit osallistua tahansa määriä rahaa.
Voit auttaa ostaa kirjekuoren, rekisteröi kirjeiden notaarin toimistossa, sillä parantaa logistista, helpottaa ihmisten päästä käsiksi hänen profetioita ja valmistella vastaan ​​maanjäristys, katastrofien, hyökkäyksiä, Tsunami, lento-onnettomuuksien välttämiseksi ja mitä tahansa Natural ja Mechanic destructions.
Ja sosiaalipalveluiden Jucelino Luz, jotta poor's elämän parempi ... auttaa Governors ja liikemiehiä huolta, ja tehdä maailmasta hyödyllinen, rauhallinen, asuttavaksi ilman tuhoa selvitä tätä hienoa maailmassa.


Jucelino Luz maailman on voittoa tavoittelematon järjestö osallistuu koulutukseen ja asianajo liittyvät auttamaan ihmisiä ja suojelu maailman ilmastonmuutoksia.
Tapahtumat valmistautua ilmaston todellisuuteen johtajat kommunikoida ja toteuttaa tehokkaita ajon tapahtumia heidän paikallisissa yhteisöissä.

liity
tehdä toimintaa ihmisten kanssa, jotka jo tekevät sitä. Tee vapaa lahjoitus
Olemme julistaa rakkautemme suosituimmat asia elämässämme - planeettamme & ihmiskunnan

Miksi? Koska ilmastonmuutos vaikuttaa koko maailmaan. Ja jos tarpeeksi meistä näyttää me välitä, voimme suojella elämää me rakastamme päässä ilmastokriisi.

Siksi teemme yhteistyötä Jucelino maailman. Rakkaus. Näyttää rakkaus on vuosijuhla kaiken, että me rakastamme, mutta voisi menettää ilmastokriisiin. Se on osa jatkuvaa pyrkimystä suojella ihmisiä ja paikkoja meille tärkeitä kannustamalla maailman johtajat siirtyä puhdistaa ja kohtuuhintaisia ​​uusiutuvia energialähteitä.
Vihreä sydämet käynnistyvät keskusteluja asioista me rakastamme ja tulevaisuudessa haluamme lapsillemme - yksi powered by puhdasta ja turvallista energiaa.
Vihreä sydämet käynnistyvät keskusteluja asioista me rakastamme ja tulevaisuudessa haluamme lapsillemme - yksi powered by puhdasta ja turvallista energiaa.

Osallistu tänään lähettämällä vihreä sydän omaan luottamushenkilö kertoa heille miksi välität päättyy ilmastokriisin.

Saat muita tapoja osoittaa rakkautta planeettamme, tutustu tähän blogi.

Kiitos kaikesta, mitä teette,

 Ystävillesi ilmasto todellisuutta & ihmiskunnan

Ole hyvä ja hyväksy 2017 & 2018 ylläpitäminen Jäsenyys tekemällä panos määristä
Toivottavasti sinun harkita lahjoittamista auttaa meitä saavuttamaan tavoitteen. Muista, lahja on arvoltaan kaksinkertainen jopa sinulle positiivista energiaa sinulle ja kaikille niille, joita rakastat, (Suurella terveys, voittoja yrityksesi, henkinen korkeus, rikkaudet, avoin polkuja monia mahdollisuuksia, ja ennen kaikkea rauhaa ja onnellisuus) lähes puolet tavoitteemme, kiitos antelias kannattaja asiaamme.

Kiitos kaikesta, mitä teette,




klikkaa linkkiä alla; kun se avautuu valitset kuvassa "luovutus"; ja valitsivat minkä tahansa määrän haluat tro luovuta (lahjoittaa)


Nenhum comentário:

Postar um comentário