domingo, 12 de março de 2017

Donera till miljö- och människa av en obetalt lag


Donera till miljö- och människa av en obetalt lag



Jucelino Luz föddes i Maringa -Paraná -Brazil, 1960, författare och miljö protection's ledare, och han skickar brev över hela världen fritt att försöka rädda människa liv. Hans tidiga liv delades mellan livet i kampen mot förstörelsen av vår planet, och familjen i Aguas de Lindoia -S.P Brasilien. På 1980-talet, skickade han första brev till Al Gore att omfamna miljöorsaker, och har sagt till honom att 1993 skulle Gore bli den 45: e vice ordförande i USA, en position han innehade under president Bill Clinton fram till 2001. (Vem Jucelino Luz sade att det skulle också vara vinnaren av presidentvalet)
Jucelino Luz fritt skapade Jucelino för världen - som han beskriver som "en tvåparti ideell organisation som ägnas till att förändra den allmänna opinionen i Brasilien och i hela världen om hur brådskande att lösa klimatkrisen" - och är den drivande kraften bakom jorden, och Jucelino Luz har skicka brev fritt sedan 1969 om hans "gåva" av Gud för att försöka rädda liv
Han är författare till, bästsäljande böcker om hotet om och lösningar på den globala uppvärmningen ,, förvarning drömmar, och visar sin personliga fenomen beröra människor som vi kan ändra för positiv framtid och föremål för respekt, kärlek, skydd, och bokstäver med förvarning drömmar som redan har blivit en av de bästa dokumentärfilmer i historien. En av hans bok "Revelação II - uppenbarelse II", debuterade på toppen av Japan bäst säljare listan när det släpptes i maj 2007. Och många andra böcker i hans författarskap.
För hans ansträngningar för att minska miljöfrågor har Jucelino Luz fått många priser.
"Jucelino Luz har under lång tid varit en av världens ledande miljömässiga orsaker och som huvudsakligen klärvoajant som hjälpt många människor med sina fritt bokstäver för att skydda människor över hela världen. Han är förmodligen den enda person som har gjort mest för att skapa större världsomspännande förståelse för de åtgärder som behöver vidtas. "

Hur denna plats kom
Sajten lanserades 2006 av en grupp frivilliga, och är helt ett verk av en obetalt laget. Det vet de svårigheter och kamp Jucelino Luz för att hjälpa människor med sina egna penning ansträngningar. Förutom sitt huvudsakliga arbete, vill han att bygga en plats där kan ta emot utländska personer med gratis lokal vistelse att besöka Brasilien.
http://www.jucelinoluz.com.br/
Jucelino Luz ville skapa en webbplats för att sprida kunskap om många underbara saker som kändisar gör för att hjälpa världen. Vi hoppas att hjälpa välgörenhetsorganisationer genom att inspirera sina kändis supporter fans att följa sina hjältar "exempel.
Tillsammans med funktioner Michael Jackson fått brev av Jucelino Luz ber honom att göra en låt till miljöorsaker och fortsätta att förvalta, och det var en överraskning när han gjorde det vacker sång, uppdatera och växa platsen med hjälp av ett antal andra frivilliga prickade jorden runt.
Vi arbetar hårt för att främja välgörenhet, och inte betalas av kändisar eller välgörenhetsorganisationer, så vårt arbete stöds av abonnemang. Om denna webbplats är värdefull för dig, överväga att ta ut en prenumeration och du kan bidra med de mängder av pengar.
Du kan hjälpa till att köpa kuvert, registrera bokstäver på notarie kontor, för att förbättra logistik, för att underlätta människor få tillgång av hans profetior och förbereda mot jordbävning, katastrofer, attacker, tsunamin, för att undvika flygplan olyckor och alla typer av naturliga och mekaniker graven.
Och socialt arbete Jucelino Luz, för att göra poor's liv bättre ... också hjälpa råd och affärs män till oro, och göra världen användbar, fredlig, beboeliga utan att förstöra för att överleva i denna underbara värld.

Den Jucelino Luz för världen är en ideell organisation som arbetar med utbildning och opinionsbildning i samband med att hjälpa människor och skydd av världen klimatförändringar.
Händelserna att förbereda klimat verklighet ledare att kommunicera och genomföra effektiva påverkans händelser inom sina lokalsamhällen.


delta i
att göra en aktivitet med människor som redan gör det. Gör din gratis donation
Vi förklarar vår kärlek till de mest värdefulla sak i våra liv - vår planet och mänskligheten

Varför? Eftersom klimatförändringarna påverkar hela världen. Och om tillräckligt många av oss visa att vi bryr oss, kan vi skydda liv vi älskar från klimatkrisen.

Det är därför vi samarbetar med Jucelino för världen. Kärleken. Visa kärleken är en årlig hyllning till allt som vi älskar men kan förlora på klimatkrisen. Det är en del av ett pågående arbete för att skydda människor och platser som vi värnar genom att uppmuntra världens ledare att övergå till ren och prisvärd förnybar energi.
Gröna hjärtan kommer att sparka igång samtal om saker som vi älskar och framtiden vi vill ha för våra barn - en som drivs med ren och säker energi.
Gröna hjärtan kommer att sparka igång samtal om saker som vi älskar och framtiden vi vill ha för våra barn - en som drivs med ren och säker energi.

Engagera idag genom att skicka ett grönt hjärta till vald tjänsteman berätta varför du bryr dig om ett slut på klimatkrisen.

Att lära sig andra sätt att visa kärlek till vår planet, kolla in det här blogginlägget.


Tack för allt ni gör,

 Dina vänner på klimat verkligheten och mänskligheten

Acceptera din 2017 och 2018 upprätthålla medlemskap genom att göra ett bidrag, oavsett kvantitet
Jag hoppas att du överväga att göra en donation för att hjälpa oss att uppfylla vårt mål. Kom ihåg att din gåva kommer att vara värt dubbelt upp till dig av positiv energi för dig och alla dem som du älskar, (Med stor hälsa, vinster i dina företag, andlig höjd, rikedom, öppna banor med många möjligheter, och framför allt, fred och lycka) nästan hälften av våra mål, tack vare en generös anhängare av vår sak.

Tack för allt ni gör,




klicka på länken nedan; när den öppnar du klickar på bilden "donation"; och valde en kvantitet som du vill tro att ge ut (donera)


Nenhum comentário:

Postar um comentário