domingo, 12 de março de 2017

Donere til miljømessige og menneske av en usikret lag

Donere til miljømessige og menneske av en usikret lag



Jucelino Luz ble født i Maringa -Paraná -Brazil, i 1960, forfatter og miljø protection's leder, og han sender bokstaver over hele verden fritt til å prøve å redde menneske liv. Hans tidlige liv ble delt mellom livet i kampen mot ødeleggelsen av planeten vår, og familien i Aguas de Lindóia -S.P Brasil. I 1980 sendte han første brev til Al Gore for å omfavne miljø årsaker, og har fortalt ham at i 1993 ville Gore bli den 45. USAs visepresident, en stilling han hadde under president Bill Clinton til 2001. (Hvem Jucelino Luz sa at også ville være vinneren av presidentvalget)
Jucelino Luz fritt opprettet Jucelino for verden - som han beskriver som «en tverrpolitisk non-profit organisasjon som er viet til å endre opinionen i Brasil og hele verden om at det haster med å løse klimakrisen" - og er drivkraften bak jorden, og Jucelino Luz har vært å sende brev fritt siden 1969 om hans "Gift" av Gud for å prøve å redde liv
Han er forfatter av, bestselgende bøker om trusselen om og løsninger på global oppvarming ,, premonitory drømmer, og viser hans personlige fenomen å bry folk at vi kan endre for positiv fremtid og gjenstand for respekt, kjærlighet, beskyttelse, og brev med premonitory drømmer som allerede har blitt en av de beste dokumentarfilmer i historien. En av hans bok, "Revelação II - åpenbaring II", debuterte på toppen av Japan bestselger liste da det ble utgitt i mai 2007. Og mange andre bøker av hans forfatterskap.
For sin innsats i å takle miljøspørsmål, har Jucelino Luz fått mange premier.
"Jucelino Luz har i lang tid vært en av verdens ledende miljømessige årsaker og som i hovedsak klarsynte som har hjulpet mange mennesker med sine fritt bokstaver for å beskytte mennesker over hele verden. Han er trolig den enkeltpersonen som har gjort mest for å skape økt global forståelse for tiltak som må bli vedtatt. "

Hvordan dette området kom om
Nettstedet ble lansert i 2006 av et team av frivillige, og er helt arbeidet med en usikret team. Det vet de vanskeligheter og kampen for Jucelino Luz for å hjelpe folk med sine egne økonomiske innsats. Foruten hans hovedverk, ønsker han å bygge et sted der kan motta utenlandske personer med gratis lokale opphold for å besøke Brasil.
http://www.jucelinoluz.com.br/
Jucelino Luz ønsket å lage et nettsted for å publisere de mange fantastiske ting som kjendiser gjør for å hjelpe verden. Vi håper å kunne hjelpe veldedighetsorganisasjoner ved å inspirere sine kjendissupporternes fans til å følge sine helter 'eksempel.
Sammen med funksjoner Michael Jackson mottok brev av Jucelino Luz ber ham om å lage en sang til miljø årsaker og fortsette å administrere, og det var en overraskelse da han gjorde det vakker sang, oppdatere og vokse området med hjelp fra en rekke andre frivillige prikkete rundt kloden.
Vi arbeider hardt for å fremme veldedige organisasjoner, og er ikke betalt av kjendiser eller veldedige organisasjoner, så vårt arbeid er støttet av abonnement. Hvis dette nettstedet er verdifull for deg, kan du vurdere å ta ut et abonnement, og du kan bidra med noen mengder penger.
Du kan bidra til å kjøpe konvolutt, registrer bokstaver på notar kontor, for bedre logistikk, for å gjøre det lettere folk får tilgang til sine profetier og forberede mot jordskjelv, katastrofer, angrep, Tsunami, for å unngå flyulykker og alle typer naturlig og Mechanic ødeleggelser.
Og det sosiale arbeidet til Jucelino Luz, for å gjøre poor's livet bedre ... også hjelpe Guvernører og forretningsmenn til bekymring, og gjøre verden nyttig, fredelig, beboelig uten ødeleggelse for å overleve i denne fantastiske verden.


Den Jucelino Luz for verden er en non-profit organisasjon som er involvert i utdanning og påvirkningsarbeid knyttet til å hjelpe mennesker og beskyttelse av verden av klimaendringer.
Hendelsene å forberede klima reality ledere til å kommunisere og gjennomføre effektive advocacy hendelser innenfor sine lokalsamfunn.

bli med
å gjøre en aktivitet sammen med folk som allerede gjør det. Gjør din gratis donasjon
Vi erklærer vår kjærlighet for den mest spesielle ting i våre liv - vår planet og menneskeheten

Hvorfor? Fordi klimaendringene påvirker hele verden. Og hvis nok av oss viser vi bryr oss, kan vi beskytte livene vi elsker fra klimakrisen.

Det er derfor vi har inngått samarbeid med Jucelino for verden. Kjærligheten. Vis kjærlighet er en årlig feiring av alt som vi elsker, men kan tape mot klimakrisen. Det er en del av en pågående innsats for å beskytte folk og steder vi holder kjær ved å oppfordre verdens ledere til å skifte til rene og rimelige fornybar energi.
Grønne hjerter vil kick off samtaler om ting vi liker og fremtiden vi ønsker for våre barn - ett drevet av ren og sikker energiforsyning.
Grønne hjerter vil kick off samtaler om ting vi liker og fremtiden vi ønsker for våre barn - ett drevet av ren og sikker energiforsyning.

Få involvert i dag ved å sende et grønt hjerte til valgt tjenestemann fortelle dem hvorfor du bryr deg om å avslutte klimakrisen.

Hvis du vil lære andre måter å vise kjærlighet for planeten vår, sjekk ut dette blogginnlegget.

Takk for alt dere gjør,

 Dine venner på klima virkeligheten og menneskeheten

Vennligst godta 2017 & 2018 Opprettholde Medlemskap ved å gjøre et bidrag på noen mengde
Jeg håper du vil vurdere å gjøre en donasjon til å hjelpe oss å møte våre mål. Husk at din gave vil være verdt dobbelt opp til deg av positiv energi for deg og alle dem som du elsker, (med god helse, overskudd i bedriftene, åndelig høyde, rikdom, åpne baner med mange muligheter, og fremfor alt, fred og lykke) nesten halvparten av våre mål, takket være en generøs støttespiller for vår sak.

Takk for alt dere gjør,




bare klikk på linken nedenfor; når det åpner du klikker på figuren "donasjon"; og valgte noen mengde du ønsker tro gir ut (donere)

Nenhum comentário:

Postar um comentário