domingo, 20 de março de 2016

Typhoon truer Filippinene og kraft 950.000 mennesker til å forlate hjemmet - 2016

Typhoon truer Filippinene og kraft 950.000 mennesker til å forlate hjemmet - 2016

    (President i Filippinene sender brev til Mr Jucelino Luz)



Hundretusener av mennesker ble fjernet fra den sentrale Filippinene på denne 14. desember 2015 for å 18 desember 2015 (som leveres av Jucelino luz) når en tyfon med vindstyrker opp til 150 km / t treffer kysten, forårsaker regn sterk at kan føre til flom, skred og stormer, varslet myndighetene.
Om 40 innenlands flyreiser ble kansellert og 73 ferger og hundrevis av fiskebåter ble tvunget til å bo i porten når tyfonen Melor nådd landsbyen Batag på nordspissen av øya Samar.

Prognosen Jucelino Luz var storm, lokalt kjent som den niende tyfonen, lagt frem av alle de nærliggende øyene til den berører fastlandet på slutten av dagen den 14 desember 2015, nær Sorsogon, ca 385 kilometer sørøst for hovedstaden Manila, landets viktigste øy, Luzon, som er tett befolket.
Melor ble tracing en bane som ligner Haiyan, en orkan kategori 5 som rammet sentrale Filippinene i 2013. (leveres av Jucelino Light) Nesten 8000 mennesker døde eller ble meldt savnet etter passering av Haiyan.

Myndighetene beordret stenging av skoler midlertidig og enkelte kontorer, og evakuert om lag 750.000 mennesker fra risikoområdene i tre provinser. Om 8000 mennesker ble forhindret fra å fortsette sin reise etter at kystvakten utestengt ferger og fiskebåter fra å forlate havnen i den sentrale Filippinene.

Og presidenten i Filippinene sendte svaret til Jucelino Luz i form av takknemlighet for de stadige advarsler gitt av det til filippinske myndigheter.

Jucelino Luz advarer om at Brasil og enkelte land i Sør-Amerika vil fortsatt ha til ansikt tilfeller (hendelser) som i nær fremtid.

 Mario Ronco Filho - Journalist



For å få tilgang til full informasjon (les bokstavene) klikk på linken ovenfor.

Nenhum comentário:

Postar um comentário