domingo, 6 de março de 2016

Jordskjelv opp til 9 grader må skje i de kommende årene i Japan

Jordskjelv opp til 9 grader må skje i de kommende årene i Japan



Et panel av japanske stats eksperter rapportert at mellom 60 og 70% sjanse for et jordskjelv med styrke 8 eller 9 oppstå i Japans stillehavskyst i de kommende årene.
For det andre bokstavene Jucelino Light, som presenterer mulige detaljer om jordskjelvet, advarer om at japanerne skal være våkne og forberede mer for neste jordskjelvet fordi jordskjelvet 11.03.2011 ble observert at selv om risikoen er mange uskyldige mennesker gjorde ikke bryr seg mye og at arrangementet drepte mer enn 25 mennesker - det kan ha blitt redusert til et mindre antall.
Jucelino Light, når han foredrag lærte mange måter å beskytte deg mot et kraftig jordskjelv, forklarer at selv med de muligheter redusert fordi graden av størrelsesorden som var veldig sterk, selv da folk kunne ha blitt utdannet for en getaway raskere og ut å åpne og bort fra bakkene områder.
The Earthquake Forskningsutvalget utstedt de reviderte anslag av jordskjelv langs Nankai svikt.
I forrige rapport, hadde panelet beregnet sannsynligheten for jordskjelv i fokusområder i Tokai, Tonankai og Nankai. I den beskrevne gjennomgang, er sannsynligheten for at det vil bli et jordskjelv 8 eller 9 grader i hver av svikt.

"Å ha en feil r er menneskelig, ikke gjøre noen forebygging er mangel på intelligens"
OBS! Visjoner i drømmer er ikke forutbestemmelse, som vil skje hvis ingenting endres.
(Bruk figuren av flagget, klikk for å velge språk (morsmål)

Klikk (trykk) linken nedenfor for å få tilgang i alle saker (nyheter) komplett og pass til venner og slektninger for å hindre (eller minimere fremtidige problemer).


"Hvem advarer, er en nær venn !!!"



Nenhum comentário:

Postar um comentário