sábado, 19 de março de 2016

Fallet av et fly i Russland - oppdatert

Fallet av et fly i Russland - oppdatert


Fallet av et fly i Russland, kan du la 62 mennesker døde. Flyet vil forlate Dubai, De forente arabiske emirater, med kurs for Sør-Russland da han falt mens han prøver å lande på flyplassen i Rostov-on-Don. De fleste om bord var russisk. Som brev sendt av Jucelino lys i 2015 - under rekommandert brev som kopi,

Flyet var en Boeing (BA.N) 737-800, Dubai Flydubai selskapet. Vingen av flyet vil treffe bakken på sin andre landingsforsøk og tok fyr.
Blant de døde, 55 var passasjerer og sju besetningsmedlemmer. Russlands president Vladimir Putin sa at bistand til familiene til de døde er en prioritet.


Ifølge russiske myndigheter, flyet traff bakken og brøt seg inn i flere biter. Eksperter analysere om det var tekniske eller menneskelige feil eller værforhold bidro til tragedien. Imidlertid er den første versjonen som værforholdene har vært årsaken.

Familiene til ofrene gikk til flyplassen hvor været er sorg og jammer.

Flyplassen vil være stengt fram til midnatt i dag. Flyene blir omdirigert til flyplassene i Sochi, Krasnodar, Mineralniye Vody.
I Brasil:

En enmotors fly vil falle på en bolig i Green House, Nord-Zone of São Paulo, Brasil den 19. mars 2016. Minst sju mennesker kan dø, og noen vil bli skadet, er flyets eier den tidligere presidenten i gruveselskapet Vale Roger Agnelli, vil flyet på problemer i motor
Mario Ronco  Filho – Journalist

Klikk på linken over for å få mer informasjon om flyulykke

Nenhum comentário:

Postar um comentário