domingo, 21 de setembro de 2014

Pave Francis blev advaret om mulige angreb på hans liv.

Pave Francis blev advaret om mulige angreb på hans liv.




Jucelino Luz, sagde i et brev til pave Francis ville lide stærke trusler og bør tage bedre pleje og måske endda, vil nogle terrorister forsøge angreb mod paven Francisco i Rom, Italien og / eller når han vil rejse til steder, hvor hans beskyttelse er mere skrøbelig og let for terrorister at dræbe ham. Ifølge Jucelino Luz oplysninger, skrev han ned at alarm, når han havde været på rejse til Kroatien og åbenbaringen var kommet op, så er der han havde modtaget oplysninger og sendt en certificeret brev til paven Francis, og paven har at være i fare om besøg uden for Italien. Og også i selve landet, kan denne form for angreb mod hellighed opstår ..

Nogen ønsker at dræbe paven. Truslerne er reelle, "sagde Jucelino Luz på et af bogstaverne. Fordi jeg er bekymret, han er en meget god og ydmyg person, .En eksempel for hele menneskeheden.
Truslen mod paven er endnu mere alvorligt. "Jeg ønsker at gøre det klart, at jeg har ingen viden om de fremtidige planer for de terrorister, men som regel, ville det være bedre, hvis paven Francisco passe bedre; .. Herunder hans helbred er ikke meget godt, siger Jucelino Luz Lad os bede for pavens Francis hensigt ..

Mario Ronco Filho - Journalist

www.jucelinodaluz.com.br

Nenhum comentário:

Postar um comentário