domingo, 21 de setembro de 2014

Pave Francis ble advart om mulige angrep mot hans liv.

Pave Francis ble advart om mulige angrep mot hans liv.






Jucelino Luz, sa i et brev til pave Francis ville lide sterke trusler og bør ta bedre vare og kan selv, vil noen terrorister prøve angrep mot paven Francisco i Roma, Italia og / eller når han skal reise til steder hvor hans beskyttelse er mer skjør og enkelt for terrorister å drepe ham. Ifølge Jucelino Luz informasjon, skrev han ned som varsler når han hadde vært på reise til Kroatia og åpenbaringen hadde kommet opp da, det han hadde mottatt informasjon og sendte en sertifisert brev til pave Francis, og paven har å være i fare om besøk utenfor Italia. Og også i landet selv, kan denne type angrep mot Hellighet oppstå ..

Noen ønsker å drepe paven. Truslene er reelle, "sa Jucelino Luz på en av bokstavene. Fordi jeg er opptatt av at han er en veldig god og ydmyk person .One eksempel for hele menneskeheten.
Trusselen mot paven er enda mer alvorlig. "Jeg ønsker å gjøre det klart at jeg ikke har noen kunnskap om fremtidige planer for terroristene, men som regel, ville det være bedre hvis paven Francisco ta bedre vare; .. inkludert hans helse er ikke veldig bra, sier Jucelino Luz La oss be for pavens Francis intensjon ..

Mario Ronco Filho - Journalist











www.jucelinodaluz.com.br

Nenhum comentário:

Postar um comentário