domingo, 21 de setembro de 2014

Paavi Francis varoitettiin mahdollisista hyökkäyksistä elämästään.

Paavi Francis varoitettiin mahdollisista hyökkäyksistä elämästään.





Jucelino Luz, sanoi kirjeessään paavi Francis kärsisi vahva uhkia ja pitäisi parempaa huolta ja voi jopa jotkut terroristit yrittävät hyökätä vastaan paavi Francisco Roomassa, Italiassa ja / tai kun hän matkustaa sinne, missä hänen suojelu on hauraampi ja helppo terroristien tappaa hänet. Mukaan Jucelino Luz tietoa, hän kirjoitti muistiin, että hälytys, kun hän oli ollut matkalla Kroatiaan ja ilmestys oli keksiä sitten, siellä hän oli saanut tietoja ja lähetti sertifioitu kirjeen paavi Francis, ja paavi on vaarassa noin käyntejä Italian ulkopuolella. Ja myös maa itse, tällainen hyökkäys pyhyytensä voi tapahtua ..

Joku haluaa tappaa paavi.Uhat ovat todellisia ", sanoi Jucelino Luz yksi kirjaimia. Koska olen huolestunut hän on erittäin hyvä ja nöyrä ihminen .One esimerkki koko ihmiskunnalle.
Uhka paavi on vieläkin vakavampi. "Haluan tehdä selväksi, että minulla ei ole mitään tietoa tulevaisuuden suunnitelmat terroristien Mutta pääsääntöisesti se olisi parempi, jos paavi Francisco parempaa huolta; .. Mukaan lukien hänen terveytensä ei ole kovin hyvä, sanoo Jucelino Luz Katsotaanpa rukoilla paavin Francis aikomus ..

Mario Ronco Filho - Journalisti


www.jucelinodaluz.com.br

Nenhum comentário:

Postar um comentário