domingo, 16 de julho de 2017

Den sande historie om flyvningen JJ3054 - TAM

Den sande historie om flyvningen JJ3054 - TAM



ulykke TAM fly i fuld Congonhas lufthavn 10 år og fastsatte Jucelino Luz

Aguas de Lindoia den 10. juli 2017

historie

I 2005 Jucelino Luz sender beskeder om to ulykker, (en i 2006 og en anden i 2007). Inklusiv. siger i et interview i 2006 til Ana Maria Braga-program, ville vi have en anden ulykke .I samme år protokoller i avisen Folha de Sao Paulo, dokumenter på næste flystyrt (ledsaget af vidne) Senere samme år via brev advarer optegnelser med "AR" to selskaber fører tilsyn luftfartsindustrien, for at forsøge at undgå denne ulykke. Den 20. december 2006 sendte han et brev til fantastiske program -netværk Globo TV, hvor han talte om denne ulykke af TAM og mulig død far til Soul musik, JAMES BROWN, som påvirket mange andre bands for de kommende generationer . med en stærk lungebetændelse og ville være 23/12/2006 og derefter besvaret af Fantastic Production den 29. december 2006. Og på det tidspunkt sender også breve til virksomheden TAM - hvor han modtog et opkald fra en medarbejder (sekretariatschefen) bekræfter, at det var Jucelino lys, der sendte det bogstav. I april 2017 sender igen et andet brev til TAM, gøre dem opmærksomme på muligheden for, at tragiske ulykke; ikke tilfreds med bare at lancere bladet "Åbenbaring" 2. udgave - juni / juli / August / September begyndte det at blive distribueret i midten af ​​maj 2007. Hvad de færreste ved, er imidlertid, at eksistensen af ​​disse indberetninger spirituel var kendt for den ansvarlige fra begyndelsen af ​​2005. I sit bud til "redde liv", blev allerede taler om denne ulykke, dog kan jeg ikke så sige, at det ikke blev modtaget af dem - som en minoritet altid forsøger at forvirre, måske ved kendelser af en person, der skulle være interesseret i at skjule "sandheden".
Den største velsignelse kom gennem retsmedicinsk ekspert, kriminelle og documentoscopia Dr. Reginaldo Tirotti handler uvildigt, lavet en grundig analyse af de dokumenter, der angiver rigtigheden af ​​det samme

Ulykken JJ3054.

Det var omkring 18h47 dagen juli 17, 2007, hvor Airbus A320, TAM kommer fra Salgado Filho lufthavnen i Porto Alegre, forsøgte at lande i Congonhas lufthavn i Sao Paulo. Banen var våd og på grund af en nylig renovering, ikke havde indstik (riller, der letter bremsning af flyet). Ifølge undersøgelsen, som en fejl i placeringen af ​​de løftestænger, der bestemmer acceleration eller reducerer motoreffekten, flyet stoppede ikke. En af vægtstængerne var i neutral position (tomgang), men den anden i gas.

læste brevet og for at lære mere klik på linket nedenfor:



Nenhum comentário:

Postar um comentário