segunda-feira, 10 de novembro de 2014

Luento Jucelino Luz , São Lourenço MG (Brasilia) - Day 11.8.2014


Luento Jucelino Luz , São Lourenço MG (Brasilia) - Day 11.8.2014

Jucelino Nobrega da Luz, luennoi tänä päivänä 11.8.2014 - St. Lawrence MG, ponnistelujen ansiosta Mr. kutsuminen Donizete,morador asukasregião alueella ja tukea yrittäjille cidade.Com vapaa pääsy. .where Oli mahdollista käsitellä eri asioita, kuten sulaminen napajäätiköiden, ilmaston lämpeneminen, metsien häviäminen, vesipula planeetalla, kuivuus, väkivalta Brasiliassa.
UmYksityiskohtaisempi yhteenveto joitakin keskeisiä kohtia meidän ymmärryksen:

OTermi kuluttaja yhteiskunta on yksi monista pyrkimyksen ymmärtää tapahtuvia muutoksia nyky-yhteiskunnassa. Viittaaà tärkeää, ettäo kuluttaja on voittanut muodostumiseen ja vahvistamiseen identiteettiämme ja rakentaa sosiaalisia suhteita. Siteno taso ja tyyli kulutuksen tullut tärkein lähde kulttuuri-identiteetin ja osallistuminen yhteisöllisen elämänsä hyväksymisenum ryhmä ja ero muiden kanssa. Me kutsumme kulutuskulttuuria laajentaminendo kulttuurin "menestyjien" kustannuksellado kulttuuria "olemista".

Kulutus tunkeutuu eri aloilla sosiaalisen, taloudellisen ja poliittisen elämän, kulttuurin. Tässä prosessissa, julkiset palvelut ja sosiaaliset suhteet,a luonto, aika jao ihmiskeho itse muuttua hyödykkeitä. Siksi, koska teollistuminen 1940-2014, olium hyvin suuri vaikutus C02-päästöjä ilmakehään, joka on todettu yli 415 miljoonaa tänään ja hiukkaset päästäo "Chaos" tarvitsee vain 500 miljoonaa.

Kulutuksen ympäristövaikutuksia

Kansalaisuus ja kestävän kulutuksen (meidän valintoja tehdä ero)

Ehdotettu kulutustottumusten muutoksia (Eettinen kuluttaminen, vastuullinen kulutus ja vastuullinen kulutus)

VESI
UmOminaisuus yhä uhattuna
AJakelun ja kulutuksen makean veden maailmassa
Vesi Brasiliassa
Home 13,7% maailman makeasta vedestä. Yli 73% käytettävissä olevista makean veden maassa on Amazonin altaan.

Brasilia tallentaa myös korkea hävikki 23%: sta 65% käsitellyn veden kulutukseen on menetetty jakelu riippuendas säilytys jakeluverkot. Näiden lisäksi tappiot veden välisellä reitilläas työstöasemat jao kuluttajien jätteestä on myös suuri kodeissa, joissa esimerkiksio aika, joka tarvitaan kylpyyn,a itse muodon ja kylpeäa käyttöno poistosäiliön terveys, jotka kuluttavatmuita paljon vettä, astianpesukone vedellä, käyttäenda letkucomo luuta puhdistus ajoväylien, pesemällä autoja jne .. Sao Paulo, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, voi kärsiä 2022 johtuuo tarjonnan suuri kuivuus, joka voi osuao maahan.

Vedenkäytön
talous
viemäröinti

Brasiliassa,o Kaupunki-, noin 60 miljoonaa Brasilialaiset (9,6 milj kaupunkien kotitalouksista) eivät palvelee sähköverkkoon jätevettä, ja näistä noin 15 miljoonaa euroa (3,4 miljoonaa kotitaloutta) on vesijohtovettä. Vielä hälyttävää ona tieto, että kun kerätään, vain 25% jäteveden käsitellään,o loput lisätä "in natura", eli ilman mitään hoitoa jokiin tai mereen.

Ennen kaikkea otammeum riskinum sähkökatkoksen tapahtuu vasta 2017.

Välttääum vakava ongelma Brasilia tarvitsee istuttavatde puita 180 miljoonaa vuoteen 2017 mennessä ja;omaailma tarvitsee 2000000000 yhteensä.

Vapaa-aika ja matkailu
Ekoturismi:uma kestävä tapa käyttää luonnonvaroja (metsät: paljon enemmän kuinum joukko puut)

Puutavaran kestävästä käytöstä

FAO: n (Food and Agricultural Organization,das YK: n järjestö omistettu ruoka ja maatalous), koskaos 90-luvulla tuhoutui 16,1 miljoonaa hehtaaria kasvipeite vuodessa, 15200000 tropiikissa. Vuosien 1990 ja 2000,os suurin metsäkadon tapahtui köyhissä maissa kuin Argentiina, Brasilia, Kongo, Indonesia, Meksiko, Nigeria ja Sudan. Sama tutkimus osoitti, ettäa tärkein syy ympäristön pilaantumiseen on muuntaminen metsien maatalouteen, tulipalot ja liikakäyttöä metsävarat.

OSulaminen napajäätiköiden myösum vakava ongelma niille, jotka asuvat lähelläas rantoja; -Jos puhuu aiheesta juuri mitään, muttaa tilanne on vakava vuoteen 2021 mennessä lisäämällä ja etenee vuorovesi.

Biologisen monimuotoisuuden säilyttäminen onum kaikkien velvollisuus

www.jucelinodaluz.com.br
www.jucelinoluz.com
www.jucelinoluz.jp
www.jucelinoluz.cn

Nenhum comentário:

Postar um comentário