domingo, 15 de junho de 2014

Jordskjelv vil treffe Japan mellom 2018 og 2022

Jordskjelv vil treffe Japan mellom 2018 og 2022

Jucelino sendte brev advarer om muligheten av et jordskjelv på 8,9 på Richters skala rammet Sendai-regionen den 11. mars 2011.Na eksakt dato, da Forsvarsdepartementet i Japan sa jordskjelvet 8,9 som rammet den nordøstlige delen av landet i morges må har gjort mer enn seks tusen døde. Ifølge Kyodo byrå, byen Sendai, med 1 million innbyggere, var mest berørt av skjelvet, følt i mange deler av landet, og til og med hevdet at om lag 88 000 kunne ha gått i tragedien. Informasjonen har imidlertid ikke blitt bekreftet av andre kilder. Jucelino Luz, sa at det kunne være mer enn 20 000 mennesker som mistet livet, dessuten sitater om problemet med tsunamien og problemene med atomkraftverkene i landet. Og at Jucelino Luz, også sa i en av hans forelesninger i Sendai i Japan Skjelvet skadet kjølesystemet til reaktor 1 i Fukushima Daiichi kraftverket, en av de seks installasjon ligger i Onahawa regionen Miyagi, de 270 km nordøst for Japan på grunn av dette problemet, den japanske statsministeren, Naoto Kan, har utstedt en kjernefysisk krise, og annonserte en radius av isolasjon 10 km rundt anlegget, stående med radioaktivitet 1000 ganger høyere enn normalt. Tidligere hadde han fått ordre om å trekke tilbake tusenvis av beboere i nærheten av området. Ifølge Geofysisk institutt i USA (USGS), er det den største registrerte jordskjelvet i Japan, den syvende største siden sjokkene begynte å bli oppført, og den femte største siden 1900. Skjelvet rammet 14h46 lokal tid (02:46 am GMT) og var sentrert i Stillehavet, 160 kilometer utenfor kysten. På onsdag ble det et skjelv på 7,3 registrert i samme område. Skjelvet var 8000 ganger sterkere enn skjelvet som rammet Christchurch, New Zealand, i forrige måned, sier forskere. (Levert av Jucelino).

Jucelino sa i samtaler backstage at to jordskjelv gitt av ham for 2008 og januar 2009, og det kan bli endret til 11 mars 2011, men det var vanskelig å sette i folks hoder, fordi det fortsatt er mye forvirring i arbeidet med forståelsen av " seer "og" precognitive drømmer "; selv, to TVer japanske Asahi TV og TV Tokyo har vist sitt syn på hvordan denne prosessen fungerer, men få forstått og noen kritikere som ikke helt forstår problemet, men gjort kritikk av slike synspunkter har dukket opp. På den annen side ble som uskyldige liv tapt. Og Jucelino veldig lei for victims.And han publiserte boken er det i Japan, og de hadde holdt mellom to datoer 2008 og 2009. Men Jucelino adverted sin representant som ville endre denne datoen!

Foruten nordøstkysten har lidd flere etterskjelv etter skjelvet, oppstod et kraftig jordskjelv i sentrum av landet på lørdag (på ettermiddagen fredag ​​GMT). Tsunamien forårsaket av 8,9 tremor kjørte gjennom Stillehavet med en hastighet på 800 km / t - så fort som en jet - før de nådde Filippinene, Indonesia og Hawaii og den amerikanske vestkysten, men ingen rekord store skader.

I løpet av natten, bølgene begynte å komme til Latin-Amerika, Mexico, og bør gradvis gå ned til Puerto Williams i det sørlige Chile, der effektene er forventet rundt 15:00. Dusinvis av byer og landsbyer har blitt rammet av jordskjelv, og i nord, gigantiske bølger dratt båter, hus, biler og mennesker, og forårsake branner. I Tokyo, stoppet togene og t-banen sirkulerer, tusener ble fjernet fra bygninger i sentrum av byen og mobiltelefoner sluttet å virke. Minst 4000 bygninger er uten strøm. I byen Sendai, vannet flommet flyplassen og rullebanene var fulle av biler, lastebiler, busser og gjørme. Dette lørdag (fredag ​​kveld GMT), japanerne som var i Tokyo da jordskjelvet prøver å vende hjem. Mye av arbeiderne måtte tilbringe natten i bedrifter, skoler og andre offentlige tilfluktsrom fordi 8,9 skjelvet. En innbygger rapportert at alt begynte å riste og han visste ikke hva jeg skal gjøre. Hun var alene hjemme med sin datter og gikk under bordet. "Så langt har den sterkeste skjelvet i Japan skjedde i 1933. Med 8.1-magnitude tremor rammet hovedstadsområdet i Tokyo og drept mer enn 3000 mennesker. Jordskjelv er vanlig i Japan, et av landene med mer seismisk aktivitet i verden , siden det ligger i den såkalte "Pacific Ring of Fire". landet er rammet av omtrent 25% av alle jordskjelv som overstiger 6 forekommende i hele planeten. Og Jucelino Luz sa at etter jordskjelvet vi har flere skjelv av 5, 6, 7 på Richters skala og være hyppigere i Japan og i verden fordi de vil ha en innflytelse på omfanget magnetisk skift av jorden og endring av polene, noe som bare skjer mellom 65 og 67 millioner år. og Japan bør redusere sine kjernefysiske anlegg og fra alternativ energi, advarer Jucelino Luz.

What ever Jucelino gjør klart for folk og myndigheter at drømmen ikke er forutbestemmelse, slik at noen av dem ikke vil skje, men av dem kan skje, og bør begrenses, og det er mulighet for en reduksjon av tap av liv av uskyldige mennesker overalt.

Til slutt, i en materialistisk verden som vi alle lever folk er ennå ikke mye innstilt i det hele tatt. I avhengighet noen ganger de glemmer de åndelige førstegrøde. Og det er normalt at det er fortsatt folk som ikke ønsker å forstå prosessen med "forutanelse".
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Jordbävningen kommer att drabba Japan mellan 2018 och 2022

Jucelino skickade brev som varnar för risken för en jordbävning på 8,9 på Richterskalan drabbade Sendai-regionen den 11 mars 2011.Na datumet, då försvarsdepartementet Japan sade att 8,9 magnitud jordbävning som drabbade nordöstra delen av landet i morse måste har gjort mer än sex tusen döda. Enligt Kyodo byrå, staden Sendai, med 1 miljon invånare, var den mest drabbade av skalvet kändes i många delar av landet och till och med hävdade att omkring 88 000 kunde ha gått i tragedin. Uppgifterna har dock inte bekräftats av andra källor. Jucelino Luz, sa att det kan vara mer än 20.000 människor som förlorat sina liv, dessutom citat om problemet med tsunamin och problemen med kärnkraftverken i landet. Och att Jucelino Luz, sade också i en av sina föreläsningar i Sendai i Japan Jordbävningen skadade kylsystemet av reaktorn 1 i Fukushima Daiichi kraftverket, ett av de sex installationen ligger i Onahawa region i Miyagi, den 270 km nordost om Japan På grund av detta problem, den japanska premiärministern Naoto Kan, har utfärdat en nukleär nödsituation och tillkännagav en radie av isolering 10 km runt anläggningen, stående med radioaktivitetsnivåerna 1000 gånger högre än normalt. Tidigare hade han fått order om att dra tillbaka tusentals invånare i närheten av platsen. Enligt Geophysical Institute i Förenta staterna (USGS), är det den största inspelade jordbävningen i Japan, den sjunde största sedan chock började listas och den femte största sedan 1900. Skalvet slog vid 14h46 lokal tid (2:46 GMT) och var centrerad i Stilla havet, 160 kilometer utanför kusten. På onsdagen var en darrning på 7,3 registrerats i samma område. Skalvet var 8000 gånger starkare än jordbävningen som drabbade Christchurch, Nya Zeeland, förra månaden, sade forskare. (Under förutsättning av Jucelino).

Jucelino sade i samtal backstage att de två jordbävningar som tillhandahålls av honom för 2008 och januari 2009, och det kan ändras till 11 Mars, 2011, men det var svårt att sätta i människors huvuden, eftersom det fortfarande finns mycket förvirring i hanteringen av förståelse för " siare "och" prekognitiva drömmar "; även om, två tv-apparater japanska Asahi TV och TV Tokyo har visat sin syn på hur denna process fungerar, men få förstod och några kritiker som inte riktigt förstår problemet, men gjorde kritiken mot sådana åsikter har vuxit fram. Å andra sidan, var att oskyldiga liv förloras. Och Jucelino mycket ledsen för victims.And han publicerade boken finns i Japan, och de hade hållit mellan två datum 2008 och 2009. Men Jucelino berört hans representant som skulle förändra den dagen!

Förutom nordöstra kust har drabbats av flera efterskalv efter jordbävningen inträffade en kraftig jordbävning i mitten av landet på lördagen (på eftermiddagen fredagen GMT). Tsunamin orsakade av 8,9 darrning gick genom Stilla havet med en hastighet av 800 km / t - lika snabbt som en jet - innan Filippinerna, Indonesien och Hawaii och den amerikanska västkusten, men ingen post större skador.

Under natten började vågorna kommer till Latinamerika, Mexiko, och bör successivt gå ner till Puerto Williams i södra Chile, där effekterna väntas runt 15:00. Dussintals städer och byar har drabbats av jordbävningarna och, i norr, jättevågor släpade båtar, hus, bilar och människor, samt orsaka bränder. I Tokyo, tågen och tunnelbanan slutat cirkulera, tusentals togs bort från byggnader i centrum och mobiltelefoner slutade fungera. Minst 4000 byggnader är utan ström. I staden Sendai, vattnet översvämmade flygplatser och landningsbanorna var fulla av bilar, lastbilar, bussar och lera. Denna lördag (fredag ​​kväll GMT), den japanska som var i Tokyo när jordbävningen försökte återvända hem. En stor del av arbetarna fick tillbringa natten i företag, skolor och andra offentliga skyddsrum på grund av att 8,9 skalvet. En invånare rapporterade att allt började skaka och han visste inte vad de ska göra. Hon var ensam hemma med sin dotter och gick under bordet. "Hittills har den starkaste jordbävningen i Japan som hände 1933. Med 8,1-magnitud skalvet inträffade storstadsområdet i Tokyo och dödade mer än 3000 personer. Jordbävningar är vanliga i Japan, ett av de länder med mer seismisk aktivitet i världen , eftersom det ligger i den så kallade "Pacific Ring of Fire." landet drabbas av omkring 25% av alla jordbävningar som överstiger 6 förekommer över hela planeten. Och Jucelino Luz sade att vi efter jordbävningen har flera skalv av 5, 6, 7 på Richterskalan och bli vanligare i Japan och i världen, eftersom de kommer att ha en inverkan på storleken magnetiska förskjutning av jorden och byte av polerna, ett faktum som bara finns mellan 65 och 67 miljoner år. Och Japan bör minska sina kärnkraftverk och från alternativ energi, varnar Jucelino Luz.

What ever Jucelino klargör att människor och myndigheter att drömmen inte är predestination, så en del av dem kommer inte att ske, men av dem kan hända och bör minimeras och det finns möjlighet till en minskning av förlust av liv på oskyldiga människor överallt.

Slutligen, i en materialistisk värld som vi alla lever människor inte är ännu en mycket trimmad alls. I missbruk de ibland glömmer de andliga första skörd. Och det är normalt att det fortfarande finns människor som inte vill förstå processen för "föraning".
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Maanjäristys iski Japaniin välillä 2018 & 2022

Jucelino lähettänyt varoittanut mahdollisuudesta maanjäristys 8,9 Richterin asteikolla iski Sendain alueella 11. maaliskuuta 2011.Na tarkkaa päivää sitten puolustusministeriö Japanin sanoi 8,9 richterin maanjäristys, joka iski koilliseen maassa tänä aamuna on ovat tehneet yli kuusi tuhatta kuollutta. Mukaan Kyodo virasto, Sendain kaupunkiin, jossa miljoona asukasta, oli eniten järistys, tuntui monissa osissa maata ja jopa väitti, että noin 88 000 olisi voinut mennä tragedia. Tietoja, ei kuitenkaan ole vahvistettu muista lähteistä. Jucelino Luz, sanoi, että se voisi olla yli 20000 ihmistä, jotka menettivät henkensä lisäksi lainauksia ongelma tsunami ja ongelmat ydinvoimaloiden maassa. Ja että Jucelino Luz, myös sanoi yksi hänen luentoja Japanin Sendain järistys vaurioitti jäähdytysjärjestelmä reaktorin 1 Fukushima Daiichin voimalan, yksi kuudesta asennuksen sijaitsee Onahawa alueella Miyagi, 270 km koilliseen Japani Tämän ongelman vuoksi, Japanin pääministeri Naoto Kan, on antanut ydinonnettomuustilanteiden ja ilmoitti 10 km säteellä eristys kasvin ympärille, seisoi radioaktiivisuus 1000 kertaa yli normaalin. Aiemmin hän oli tilattu peruuttamaan tuhansia asukkaita lähellä sivusto. Mukaan geofysiikan instituutin Yhdysvallat (USGS), se on suurin kirjattu maanjäristys Japanissa, seitsemänneksi suurin, koska iskuja alkoi luetella ja viidenneksi suurin vuodesta 1900. Järistys iski kello 14h46 paikallista aikaa (02:46 AM GMT) ja keskittyi Tyynellämerellä, 160 km rannikolla. Keskiviikkona, vapina 7,3 kirjattiin samalla alueella. Järistys oli 8000 kertaa voimakkaampi kuin järistys, joka iski Christchurch, Uusi-Seelanti, viime kuussa, tutkijat sanoivat. (Edellyttäen Jucelino).

Jucelino sanoi keskusteluissa backstagella, että maanjäristyksistä tuottaa palveluja varten 2008 ja tammikuussa 2009 ja se voitaisiin muuttaa 11 maaliskuu 2011, mutta se oli vaikea laittaa ihmisten päissä koska siellä on vielä paljon sekaannusta käsiteltäessä ymmärrystä " näkijä "ja" precognitive unelmia "; vaikka, kaksi televisiota Japanin Asahi TV ja TV Tokyo ovat osoittaneet näkemyksensä siitä, miten tämä prosessi toimii, mutta harvat ymmärretty ja jotkut kriitikot, jotka eivät oikein ymmärrä kysymystä, mutta teki kritiikkiä tällaisia ​​näkemyksiä on syntynyt. Toisaalta, että viattomia ihmisiä kuoli. Ja Jucelino hyvin pahoillani victims.And hän julkaisi kirjan siellä Japanissa, ja he olivat pitäneet kahden päivämäärän 2008 ja 2009. Mutta Jucelino adverted hänen edustajansa, jotka muuttaisivat tätä ajankohtaa!

Paitsi koillisrannikon on kärsinyt useita jälkijäristyksiä järistyksen jälkeen, voimakas maanjäristys tapahtui keskellä maata lauantaina (iltapäivällä perjantai GMT). Tsunami aiheuttama 8,9 vapina kulki Tyynellämerellä nopeudella 800 km / h - yhtä nopeasti kuin jet - ennen Filippiineillä, Indonesiassa ja Havaijilla ja Yhdysvaltojen länsirannikolla, mutta ei ole mitään tietoa suuria vahinkoja.

Yöllä, aallot alkoivat tulla Latinalainen Amerikka, Meksiko, ja pitäisi vähitellen mennä alas Puerto Williams Etelä-Chilessä, jossa vaikutuksia odotetaan noin viisitoista. Kymmenet kaupungit ja kylät ovat vaikuttaneet maanjäristykset, ja pohjoisessa, jättiläinen aallot vetää veneitä, taloja, autoja ja ihmisiä, ja aiheuttaa tulipaloja. Tokiossa, junat ja metro pysähtyi verenkierrossa, tuhansia poistettiin rakennuksia kaupungin keskustassa ja matkapuhelimet lakkasi toimimasta. Ainakin 4000 rakennukset ovat ilman sähköä. Vuonna Sendain kaupunkiin, vesi tulvi lentokenttää ja kiitotiet olivat täynnä autoja, kuorma-, linja-ja mutaa. Tänä lauantaina (perjantai-iltana GMT), Japani, jotka olivat Tokiossa, kun maanjäristys yrittää palata kotiin. Suuri osa työntekijöistä joutui viettämään yön yritysten, koulujen ja muiden julkisten suojien koska 8,9 järistys. Asukas kertoi, että kaikki alkoi täristä ja hän ei tiennyt mitä tehdä. Hän oli yksin kotona tyttärensä kanssa ja meni pöydän alle. "Toistaiseksi vahvin järistys Japanissa tapahtui vuonna 1933. 8,1 richterin järistys koetteli pääkaupunkiseudulla Tokion ja tappoi yli 3000 ihmistä. Maanjäristykset ovat yleisiä Japanissa, yksi niistä maista, joissa on enemmän seisminen aktiivisuus maailmassa , koska se sijaitsee niin sanottu "Pacific Ring of Fire." maa osuu noin 25% kaikista maanjäristyksistä yli 6 esiintyy ympäri planeettaa. Ja Jucelino Luz sanoi, että maanjäristyksen jälkeen meillä on useita vapinaa 5, 6, 7 Richterin asteikolla ja useammin Japanissa ja maailmassa, koska ne vaikuttavat suuruus magneettinen siirtyminen maan ja muuttamaan sauvat, että vain tapahtuu välillä 65 ja 67 miljoonaan vuoteen. ja Japanin pitäisi vähentää ydinvoimaloidensa ja vaihtoehtoisten energialähteiden, Jucelino Luz varoittaa.

Mitä ikinä Jucelino tekee selväksi ihmisille ja viranomaisille, että unelma ei ole predestinaatiosta, joten osa heistä ei tapahdu, vaan niistä voi tapahtua ja niitä olisi vähennettävä ja on mahdollista vähentämistä ihmishenkien menetyksiä viattomia ihmisiä kaikkialla.

Lopuksi materialistinen maailma, että me kaikki elämme ihmiset eivät ole vielä paljon viritetty ollenkaan. Riippuvuuden ne joskus unohtaa hengellinen esikoisena. Ja se on normaalia, että on vielä ihmisiä, jotka eivät halua ymmärtää prosessin "näyn".









Nenhum comentário:

Postar um comentário