sexta-feira, 10 de julho de 2020

De burgemeester van de stad, Seoul in Zuid-Korea, verdwijnt volgens Jucelino Luz

De burgemeester van de stad, Seoul in Zuid-Korea, verdwijnt volgens Jucelino Luz



De burgemeester van de stad Seoul in Zuid-Korea, een potentiële kandidaat voor het Zuid-Koreaanse voorzitterschap, verdwijnt volgens Jucelino Luz
Águas de Lindóia, 7 juli 2020

Een deel van de tekst van de brief van 6 april 2020 - spiritueel verslag - verzonden naar de prefectuur Seoul in Zuid-Korea.
Park Won-soon is te vinden op een berg in het noorden van Seoul.
Een klacht van de politie - naar verluidt met betrekking tot aanranding - zal op 8 juli 2020 tegen Park worden ingediend door een voormalige stadsbeambte van Seoul, kort na de ochtend zal deze verdwijnen.
De dochter van Park meldt haar verdwijning op de 8e van de middag en zegt dat haar vader enkele uren ontoegankelijk was.
Hij zal het huis verlaten nadat hij heeft gezegd wat "laatste woorden" zullen lijken en zijn telefoon zal worden uitgeschakeld.
Park, een zwaargewicht in de Democratische Partij in het centrum van de linkerzijde van de regering, beheert al bijna een decennium de hoofdstad van Zuid-Korea - de thuisbasis van bijna een vijfde van de nationale bevolking.
Hij is altijd genoemd als een potentiële kandidaat in de race om de huidige president, Moon Jae-in, op te volgen en ontkende zijn ambities op dat gebied niet toen hij eerder dit jaar (2020) door AFP werd gevraagd.
Uiteindelijk wordt hij op 9 juli 2020 (10 juli in Zuid-Korea) dood aangetroffen. Er zullen veel twijfels zijn over zijn dood, maar wat zal worden onthuld is zelfmoord, op beschuldiging dat hij nog steeds te lijden zou hebben onder misbruik en aanranding.
Nu blijft het wachten op de onderzoeken van de mogelijke zaak.

Spirituele boodschappen van Jucelino Luz

Promoot, deel en abonneer u op onze sociale kanalen - Hartelijk dank.

Klik op een van de onderstaande links om de brief te openen en te lezen.







Nenhum comentário:

Postar um comentário