quinta-feira, 31 de maio de 2018

Profetioita (ennusteita) kesäkuussa 2018

Profetioita (ennusteita) kesäkuussa 2018

(Unelmat eivät ole ennalta määritettyjä)




1 - Raskas kesä Aasiassa ja voi aiheuttaa vahinkoa Indonesiassa, Japanissa, Kiinassa, Intiassa, Koreassa ja monet ihmiset ja rankkasateet voivat osua näihin maihin myrskyillä, tulvilla ja tuhoamisella.
2. - Voimakas maanjäristys osuu Chileen ja voi aiheuttaa paljon vahinkoja
3. - Tulvat Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa, Saksassa, Moldovassa, Unkarissa, Kroatiassa, Bulgariassa ja muissa maissa; jossa on monia vammoja ja kodittomia ihmisiä joillakin Euroopan osissa;

4. Englantia törmäävät voimakkaat tuulet, voimakas tornado, jotka tuhoavat joitakin paikkoja, tulvilla ja tsunameilla; Mahdollinen terrori-iskut ravistelevat maata;

5. - Maanjäristys 7. 0 voi osua Japaniin, aiheuttaa erilaisia ​​vahinkoja. ja silti voi olla trooppinen sykloni, kuolemalla ja vahingoittumalla.
 On olemassa mahdollisuuksia suuri maanjäristys on 8,0-9,0 21. kesäkuuta 2018 (jos ei tapahdu tuolloin - niin voimme sanoa, että on kauden 2018-2022 - mikä on väistämätöntä, että päivämäärä kirjoitettu kirjaimilla, jotka ovat jo olleet lähetetään Japanin viranomaisille ja eräille yliopistoille); myöskään pysähtymättä heikompaa.

Klikkaa alla olevia linkkejä saada lähettämässään kirjeessä:











Nenhum comentário:

Postar um comentário