quarta-feira, 10 de fevereiro de 2016

Klimaændringer og høje udryddelser - opdateret 2016

Klimaændringer og høje udryddelser - opdateret 2016

De fortsætter med at snyde folk i verden med falske løfter og fantasier, som om de var: "Robin Hood"

Águas de Lindóia februar 08 i 2016



Klimaændringer og høje udryddelser af dyr og planter presser Jorden ind i en farezone for menneskeheden, forudsigelser af Jucelino Luz rapport kort om menneskets påvirkning af naturen, der kan uddøde næsten 80% Befolkning verdensplan, hvis der ikke gøres noget indtil 2043. Det var i 1978, da Jucelino Luz fik sin første advarsel om, at kulminearbejdere og benzinselskaber ville være bedre reducerer sine aktiviteter i det mindste i 70% frem til 2018 på trods af den høje udvikling af C02 (dioxid af Carbon) på atmosfæren, fordi de er opvarmning planet meget hurtigt og forårsage et sammenbrud i hele verden, og Bangladesh, og mange andre lande ville betale en høj pris,

"Vi er nødt til at stoppe vores grådighed af magt og til at være penge jægere, og tænke lidt mere i vores efterkommere dem dem, hvem der kommer til at betale en høj pris for vores manglende bevidsthed .." Jucelino Luz - 1978

Som jeg har været voksende på en rapport 2009 om "planetariske grænser" for sikker human brug, også lød alarmen om clearance af skove og forurening fra kvælstof og fosfor i gødning.

"Jeg tror ikke, vi har brudt den planet, men vi er ved at skabe en langt mere vanskelig verden,", og der vil være flere katastrofer som: Tørke, cykloner, tornadoer, Hurricane, og Vulkaner som vil vågne op snart ...



Tag tilfældet med Bangladesh, vil en god del af landet blive oversvømmet af vandet i havet som følge af den globale opvarmning, hvorved en udvandring til Indien og andre lande (som har indført et boom, og der vover at forsøge at overhale (vejbro) barrieren mellem de to lande, kan slagtes (døde).

Det viser sig, at når en orkan rammer landet, det tager mere salt til den frugtbare jord; forårsager frygtelige skader - jorden er uproduktiv - det påvirker befolkningen i landskabet og kystzonen. Komplicerer livet for dem, der skal tage næring til deres familier. Det er et fattigt land, bare forestille sig den masseindvandring til andre lande.

Desværre, mens fremme forurening og global opvarmning vil tvinge millioner af mennesker til at forlade deres hjemland,

I anden side at tale om et andet emne, er de fleste vulkaner på toppen af ​​dem er dækket af iskapper, der fungerer som en radiator, køling dem på én gang, og dermed undgå en tidlig udbrud. Og når planeten varmes, vil disse iskapper smelter og ofte forsvinder, hvilket fører til tidlig opvarmning, hvilket bringer flere udslæt eller vågner op disse hvilende vulkaner. Det kan i den nærmeste fremtid, udløser flere udbrud på én gang mange steder på planeten.

Ellers fire grænser vurderes at have været krydset, placere menneskeheden i et farligt område, "peger på klimaændringer, tab af arter, ændringer i arealanvendelse og forurening gødning.



Af i alt ni grænser vurderes, ferskvand brug, blev havforsuring og ozonnedbrydning vurderet til at være inden for sikre grænser. Andre, herunder niveauer af luftbåren forurening, var endnu ikke vurderes korrekt.

Rapporten definerede klimaændringer og tab af arter som to centrale områder. Hver "har potentialet på egen hånd at drive Earth System ind i en ny stat bør de væsentligt og vedvarende overtrådt," forfatterne skrev.

Stigende koncentrationer af kuldioxid, den vigtigste drivhusgas, er omkring 397 ppm i atmosfæren, over 350 ppm, at studiet sat som grænse for sikker brug.

Næsten 200 regeringer havde mødt i Paris I sidste år og gjorde en enige om aftale om at begrænse den globale opvarmning til at afværge oversvømmelser, tørke, hedebølger og stigende vandstand skylden på stigende udledning af drivhusgasser. Men dette møde på den måde, de ikke gør noget for at løse problemet på alle, fordi men de gjorde intet for at mindske de produktioner af kul og benzin kontrol, trods det er de giftstoffer i vores planet - det skal have reduktion på mindst 50 % nu til at løse klodens problemer og finde en anden måde at udskyde dem.

For eksempel: I USA meste af politikere vælges af kulselskaber ejere, og mange af disse ejere er blinde ved grådighed penge og magt. "Måske har de ikke har børn eller efterkommere til næste fremtid !!? " Gør de ?


Jeg kan virkelig sige, at det ikke sker i USA kun! Det er i hele verden!
Mine forudsigelser siger, at satserne for udryddelse af dyr og planter, der skyldes faktorer lige fra forurening til skovrydning, var 30 til 150 gange højere end et sikkert niveau.
Og hvis vi har bekymret over den dårlige situation, vi lever nu, er der stand til at starte plantning så hurtigt som muligt omkring 5 milliarder træer over hele verden.

Vi risikerer, når den når et niveau af temperatur, skoven og træer tørre ud hurtigere og brande vil begynde lettere at sprede og i mange tilfælde vil skovbrande starte af sig selv og forårsage skade på en global kæde. Forurenende og yderligere opvarmning af planeten. På sommersæsonen.

Imens vinteren vil blive værre, og værre ....

Disse møder for at reducere virkningen af ​​forurening på planeten, det meste af tiden, "De er møder facade"; det vigtigste mål er at finde måder ,, at finde måder at ikke forårsage for meget skade, i lommerne på forretningsmænd i kulindustrien, olie og big business, og Forureninger Industri verdensplan.

Fordi deres stærke ejere er dem hvem der vælger de fleste af de politikere og dem, der ikke adlyder reglerne, de mister valget i deres lande. Det her er sandheden ! Det er trist, men er reel,

    "Vi lever en stor løgn for dem, som fortæller, at bekæmpe forurening - de virkelig ikke bekymrer sig om det, og er ligeglad fattigdom, folk i deres lande - en rigtig illusion, og bruge medierne, håndplukket til at gøre annoncer og vildledende reklamer, bedrager og lyver at snyde folk. "



"En ren hykleri"

Selv de ikke-statslige grupper, de fleste af dem er forpligtet til at ejere af kulminer, olieselskaber, forurenende virksomheder, der modtager midler i bytte for "berolige befolkningen", som påståede beskyttere af miljøet ,. "Snyd med redigerede billeder til at give en optisk illusion af at bekæmpe befolkningen, at være en af ​​den beroligende af de gigantiske selskaber, den magtfulde og forurenere.

"Med andre ord, de fleste af disse miljøorganisationer, modtage støtte og finansiering af ejerne af forurenende virksomheder ..."
 
De fleste af dem - uden at generalisere - er sponsoreret af store forretningsfolk fra blandt de mest forurenende planeten! ?


"Overtræde en grænse øger risikoen for, at menneskelige aktiviteter uforvarende kunne køre Earth System til en langt mindre gæstfrie tilstand," siger


Jucelino Nobrega da Luz

Nenhum comentário:

Postar um comentário